Evenemang
13 nov 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
14 nov 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
15 nov 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
20 nov 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
21 nov 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
22 nov 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
27 nov 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
28 nov 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
29 nov 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
4 dec 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
5 dec 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
6 dec 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
11 dec 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
12 dec 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
13 dec 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
18 dec 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
19 dec 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
20 dec 18:00 Från Lönneberga till herrgårdsbordet - en julmiddag i ny tappning
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Från Lönneberga till herrgårdsbordet – en julmiddag i ny tappning

Lördag 22 november 18:00
I november och december flyttar Atelier Giraud in i Asa Herrgårds Matstudio för att skapa en middag som för dig tillbaka till de gamla skandinaviska mattraditionerna tolkade på ett modernt och kreativt sätt.

7 tallriks-serveringar där grisen hyllas i alla sina former, tillsammans med ekologiska småländska grönsaker, bär och vildplockade råvaror från den närliggande naturen.

Bakgrunden till middagen startade med tanken:

”Hur skulle en middag kunnat se ut i Lönneberga idag?”

Med denna tanke som grund tillsammans med ett aktivt hantverk att ta hand om hela grisen, konservera frukt och bär när de var som bäst genom en lång yrkeskunskap samt återintroducera kulturgrödor, som svedjerova, baljväxter och sädesslag som en gång var livsviktiga för oss i Småland.

Råvaror som gör både dig och naturen gott.

Gris från hyllade Rosa skattlådan och Glada utegrisar i Vimmerby. Grisar som har fått vara ute och bökat och levt ut sitt naturliga beteende.

Tips! Förhöj upplevelsen genom att boka hotellrum på herrgården och vakna upp med en härlig utsikt över Asasjön och det småländska landskapet. 🏠 Boka boende här

Har du ett företag och vill boka hela bordet eller en annan dag, hör av dig på atelier@giraud.se

Läs mer på atelier-giraud.se

Specialkost
Vi kan tyvärr inte tillgodose vegetarisk kost, mjölkproteinfri, lökfritt. Har ni annan allergi, vänligen ange detta i nästa steg.




Valt datum:





Plats: Asa Herrgårds matstudio, Lammhult
Datum: lördag 22 november 18:00
– en smakresa på ca 4 timmar

Pris exkl serviceavgift: 1095 kr inklusive moms per person (dryckespaket tillkommer)

Max: 24 gäster per kväll vid ett gemensamt bord

6 biljetter kvar


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa