Skills FLRBL Camp

VÄRNAMO

Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Skills FLRBL Camp

Torsdag 19 september 08:00
Skills FLRBL kommer till Värnamo. Den 19 september får du som är född 2012-2014 chansen till att delta på tre högkvalitativa träningspass under en innebandyspäckad söndag. Allt för ge dig de allra bästa förberedelserna inför den stundande säsongen.

Skills FLRBL Camp
Skills Camp är ett dagläger där deltagarna under en fullspäckad dag jobbar med grunderna i spelet vilket innebär att du lär dig förmågan att genomföra flera moment och aktioner efter varandra för att bli mer effektiv ute på planen i matchsituation.

Vi har endast 40 platser för utespelare och 6 målvaktsplatser som sedan fördelas på två grupper. Gruppstorleken hålls för att säkerställa maximal uppmärksamhet åt deltagarna.

Datum: 19 september
Plats: Park Arena, Värnamo
Åldersgrupp: 2012-2014
Mat: Lunch och mellanmål ingår.
Antal platser: Endast 40 utespelare + 6 målvakter. Din plats är garanterad när din betalning är oss tillhanda.
Övrigt: När du anmäler dig till Skills FLRBL Camp erhåller du en unik rabattkod hos Klubbhuset. Med koden får du 15% på Klubbhusets sortiment, (gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra kampanjer).

OBS! Koden är giltig 1 månad efter att vi mottagit din anmälningsavgift och den är personlig.

Camptröja ingår. Ange storlek i anmälan.

Pris: 945 kr/person + serviceavgift



* Villkor för anmälan: Din anmälan bekräftas när betalningen är registrerad hos oss. Vid skada eller sjukdom efter den 8 september 2024 (sista datum för avanmälan) betalas deltagaravgift tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid inställt läger pga för få anmälda, alternativt yttre omständigheter såsom nya restriktioner i samhället som gör att inte lägret kan genomföras, betalas hela deltagaravgiften tillbaka.



GDPR Genom att anmäla ditt barn till Skills FLRBL Camp godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR. Ni godkänner även att Skills FLRBL Camp publicerar bilder och videoklipp från veckan på sociala medier och på klubbens webbsida. Om ni inte vill att ert barn skall synas i dessa sammanhang vänligen skicka ett mail till oss på adressen som anges längst ned i texten.

info@skillsfloorball.se






Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa