Emil Nilsen FLRBL Camp

VÄSTERVIK

Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Emil Nilsen FLRBL Camp

Söndag 30 juni 08:00
I sommar intar Skills FLRBL Västervik under tre dagar i nya kläder. Vistelsen blir startskottet för samarbetet med vår egna landslagsspelare, Emil Nilsen. Emil Nilsen FLRBL Camp genomförs den 30 juni-2 juli och du som innebandyälskare kommer få ta del av tre glödheta dagar med innebandy och annat kul.

Vi inleder den 30:e juni med en endagarscamp för dom lite yngre lirarna för att sen genomföra en tvådagarscamp den 1-2:a juli där vi för första gången kommer erbjuda ett övernattningsalternativ. Vid båda camperna får du som deltagare chansen att slipa på ditt spel inför den stundande säsongen. Du kommer naturligtvis tränas av Emil ute på planen tillsammans med ett par andra skarpa profiler med meriter från landslag och SSL.Vald camp:
Emil Nilsen FLRBL Camp

Det här är ett dagläger där deltagarna under en fullspäckad dag jobbar med grunderna i spelet vilket innebär att du lär dig förmågan att genomföra flera moment och aktioner efter varandra för att bli mer effektiv ute på planen i matchsituation.

Vi har 40 platser för utespelare och 8 målvaktsplatser som sedan fördelas på två grupper. Gruppstorleken hålls för att säkerställa maximal uppmärksamhet åt deltagarna.

Datum: 30 juni
Plats: Bökensveds Sporthall, Västervik
Åldersgrupp: 2012-2015
Mat: Lunch och mellanmål ingår.
Antal platser: 40 utespelare + 8 målvakter. Din plats är garanterad när din betalning är oss tillhanda
Övrigt: När du anmäler dig till Emil Nilsen FLRBL Camp erhåller du en unik rabattkod hos Klubbhuset. Med koden får du 15% på Klubbhusets sortiment, (gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra kampanjer).

OBS! Koden är giltig 1 månad efter att vi mottagit din anmälningsavgift och den är personlig.

Camptröja och 1 st. grepplinda ingår i anmälningsavgiften. Ange storlek på tröja i anmälan.

Pris: 1095 kr/person + serviceavgift* Villkor för anmälan: Din anmälan bekräftas när betalningen är registrerad hos oss. Vid skada eller sjukdom efter den 18 juni 2024 (sista datum för avanmälan) betalas deltagaravgift tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid inställt läger pga för få anmälda, alternativt yttre omständigheter såsom nya restriktioner i samhället som gör att inte lägret kan genomföras, betalas hela deltagaravgiften tillbaka.GDPR Genom att anmäla ditt barn till Skills FLRBL Camp godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR. Ni godkänner även att Skills FLRBL Camp publicerar bilder och videoklipp från veckan på sociala medier och på klubbens webbsida. Om ni inte vill att ert barn skall synas i dessa sammanhang vänligen skicka ett mail till oss på adressen som anges längst ned i texten.

info@skillsfloorball.se


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa