Emil Nilsen FLRBL Camp

VÄSTERVIK

Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Emil Nilsen FLRBL Camp Pro

Måndag-tisdag 1-2 juli
I sommar intar Skills FLRBL Västervik under tre dagar i nya kläder. Vistelsen blir startskottet för samarbetet med vår egna landslagsspelare, Emil Nilsen. Emil Nilsen FLRBL Camp genomförs den 30:e juni till den 2 juli och du som innebandyälskare kommer få ta del av tre glödheta dagar med innebandy och annat kul.

Vi inleder den 30:e med en endagarscamp för dom lite yngre lirarna för att sen genomföra en tvådagarscamp den 1-2:e juli där vi för första gången kommer erbjuda ett övernattningsalternativ. Vid båda camperna får du som deltagare chansen att slipa på ditt spel inför den stundande säsongen. Du kommer naturligtvis tränas av Emil ute på planen tillsammans med ett par andra skarpa profiler med meriter från landslag och SSL.Vald camp:
Emil Nilsen FLRBL Camp Pro

Emil Nilsen FLRBL Camp Pro är innebandylägret för spelare som vill jobba extra med sitt spel för att ta nästa steg i sin utveckling. På Pro-camp får du två fullmatade dagar med innebandy tillsammans med andra innebandyintresserade deltagare.

Fokus på de 5 träningspassen kommer ligga på teknikutveckling där vi ger dig tips och råd på individnivå för att du ska få så mycket som möjligt att ta med dig hem. Både du som utespelare och målvakt kommer att tränas av instruktörer med erfarenheter som spelare och ledare från landslag och SSL.

Förutom innebandyn så kommer vi ha lite roliga tävlingar med priser från Skills FLRBL och våra leverantörer.

Datum: 1-2:e Juli
Plats: Bökensveds Sporthall, Västervik
Åldersgrupp: 2008-2011
Mat: Lunch och mellanmål ingår båda dagarna. Middag serveras första dagen och frukost ingår för de som övernattar.
Övernattning: Sker på hårt underlag.
Antal platser: 30 utespelare + 6 målvakter. Din plats är garanterad när din betalning är oss tillhanda.
Övrigt: När du anmäler dig till Emil Nilsen FLRBL Camp Pro erhåller du en unik rabattkod hos Klubbhuset. Med koden får du 15% på Klubbhusets sortiment, (gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra kampanjer).

OBS! Koden är giltig 1 månad efter att vi mottagit din anmälningsavgift och den är personlig.

Camptröja och 1 st. grepplinda ingår i anmälningsavgiften. Ange storlek på tröjan i anmälan.

Pris:
Utan övernattning - 2095 kr/person
Med övernattning - 2695 kr/person* Villkor för anmälan: Din anmälan bekräftas när betalningen är registrerad hos oss. Vid skada eller sjukdom efter den 18 juni 2024 (sista datum för avanmälan) betalas deltagaravgift tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid inställt läger pga för få anmälda, alternativt yttre omständigheter såsom nya restriktioner i samhället som gör att inte lägret kan genomföras, betalas hela deltagaravgiften tillbaka.GDPR Genom att anmäla ditt barn till Skills FLRBL Camp godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR. Ni godkänner även att Skills FLRBL Camp publicerar bilder och videoklipp från veckan på sociala medier och på klubbens webbsida. Om ni inte vill att ert barn skall synas i dessa sammanhang vänligen skicka ett mail till oss på adressen som anges längst ned i texten.

info@skillsfloorball.se


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa