Evenemang
6 jun 10:00 Minibröllop 6 juni 2024
8-11 jul Bokningsavgift jägarexamen juli 2024
5-8 aug Bokningsavgift jägarexamen augusti 2024
7 aug 18:00 Sommarkonsert
7 sep 10:00 Styckningskurs 7 september
12-15 sep Bokningsavgift jägarexamen september 2024
28 sep 10:00 Styckningskurs 28 september
18-20 okt Träningsweekend Taudien training oktober 2024
15 nov 18:00 Mordgåtan - Den sista versen
16 nov 18:00 Mordgåtan - Den sista versen
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Styckningskurs 25 mars 2023

Lördag 25 mars 2023 10:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Kursen börjar med styckning av en dovhjort och avslutas i herrgårdens kök där
vi lär oss olika tillagningsmetoder för det vilda köttet.


PS. vill ni köpa biljett som present ange ditt eget namn och telefonnummer i alla fälten.


Kursinnehåll:
Vi samlas vid herrgården för en kaffe och genomgång. Sedan påbörjar styckningskursen och lär oss mer om hygien, hantering och de olika styckningsdetaljerna. Vi tar oss sedan till herrgårdens hjärta, köket. Pontus går igenom olika tillagningsmetoder för det vilda köttet och ger även råd kring passande tillbehör. Du får lära dig att välja rätt del av djuret beroende på vad du ska laga – hur du kan se vad som kännetecknar god kvalitet och hur du lyckas med tillagningen för att behålla råvarans kvalitet.

Kursledare: Pontus Sjöholm
Pontus brinner för lokala råvaror och det vilda köttet och har sedan flera år
tillbaka arbetat på Asa Herrgård som kökchef och jaktledare.

Pris: 1995 kronor för kursen. Enbart 10 platser.
Det ingår fika och lunch. Vänligen ange ev. specialkost.