Evenemang
24-25 okt Bokningsavgift yogaweekend oktober 2025
31 okt 18:00 Mordgåtan - Den sista synden
1 nov 18:00 Mordgåtan - Den sista synden
7-9 nov Träningsweekend Taudien training november 2025
14 nov 18:00 Mordgåtan - Den sista synden
15 nov 18:00 Mordgåtan - Den sista synden
14 feb 2026 10:00 Styckningskurs 14 februari 2026
14 mar 2026 10:00 Styckningskurs 14 mars 2026
24-26 apr 2026 Träningsweekend Taudien training april 2026
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Styckningskurs 25 mars 2023

Lördag 25 mars 2023 10:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Kursen börjar med styckning av en dovhjort och avslutas i herrgårdens kök där
vi lär oss olika tillagningsmetoder för det vilda köttet.


PS. vill ni köpa biljett som present ange ditt eget namn och telefonnummer i alla fälten.


Kursinnehåll:
Vi samlas vid herrgården för en kaffe och genomgång. Sedan påbörjar styckningskursen och lär oss mer om hygien, hantering och de olika styckningsdetaljerna. Vi tar oss sedan till herrgårdens hjärta, köket. Pontus går igenom olika tillagningsmetoder för det vilda köttet och ger även råd kring passande tillbehör. Du får lära dig att välja rätt del av djuret beroende på vad du ska laga – hur du kan se vad som kännetecknar god kvalitet och hur du lyckas med tillagningen för att behålla råvarans kvalitet.

Kursledare: Pontus Sjöholm
Pontus brinner för lokala råvaror och det vilda köttet och har sedan flera år
tillbaka arbetat på Asa Herrgård som kökchef och jaktledare.

Pris: 1995 kronor för kursen. Enbart 10 platser.
Det ingår fika och lunch. Vänligen ange ev. specialkost.