Evenemang
14 dec 17:00 Författarbesök Ida Andersen
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Mian Lodalen

Torsdag 9 mars 18:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Mian Lodalen i ett författarsamtal med Marie Eriksson om sina senaste romaner Lisa och Lilly och Lesbiska ligan, om förbjuden kärlek och rättsfall som skakade sin samtid.
Mians framträdande brukar bli en mix av allvar och mycket humor, om kvinnors rätt, om kärlek och om en glömd del av svensk historia.
Romanerna har rosats och prisats och rönt stor framgång Mian Lodalen kunde 2022 ses i SVTs min Sanning och Sommarpratade i juli 2022.

Mian Lodalen är frilansjournalist, krönikör, föreläsare, författare, debattör och den lesbiska feministikon som var med och introducerade order "flata" i Sverige. Hon är en regelbunden medarbetare bland annat i tidningen Qx och organisatör av konferenser, manifestationer, demonstrationer och direktaktioner. Dessutom har hon sommarpratat i P1 och blivit vald till Årets Kvinna och senast fått Årets hederspris på Qx galan 2023. Som föredragshållare är hennes ämnen personliga och politiska föredrag om feminism, aktivism, media/journalistik, homosexualitet i allmänhet och lesbiskt liv i synnerhet samt om sitt författarskap.
Biljett finns att köpa på Biljettkiosken.se eller i receptionen på stadsbiblioteket.

Plats: Växjö Stadsbibliotek, Växjö
Datum: torsdag 9 mars 18:00
Pris: 100 kr + serviceavgift