Evenemang
30 apr 13:00 Innerlig Vandring
1 maj 06:00 SaraKi Träning online
10 maj 17:00 Superstarten
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Stress Reset 28 dagar

Måndag 4 mars 18:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Stress Reset är inte bara en 28-dagars utmaning, det är en livsförändrande resa mot ökat välbefinnande och balans. I en värld fylld av konstanta krav och påfrestningar är det lätt att glömma bort vikten av att vårda både kropp och sinne. Genom enkla övningar och effektiva strategier för näring och tankar ger Stress Reset dig verktygen för att nollställa och återställa din inre balans.

Under dessa 28 dagar kommer du att uppleva en transformation på djupet, där varje dag är en investering i din hälsa och lycka. De enkla övningarna är utformade för att frigöra spänningar, öka flexibiliteten och stärka din kropp. Genom att ägna tid åt dig själv varje dag skapar du en positiv rutin som inte bara förbättrar din fysiska hälsa utan också stärker ditt mentala välbefinnande.

Vår resa börjar med ett inspirerande uppstartsmöte den 4 mars kl 18:00, där vi kommer gå igenom programmet och ge dig alla verktyg du behöver för att komma igång. Det blir en möjlighet att ställa frågor, dela dina mål och inspirera varandra på vägen mot en hälsosammare och mer balanserad livsstil.

För att säkra din plats på detta spännande äventyr, boka och betala din biljett via vår biljettkiosk. Kostnaden är endast 333,- och detta ger dig tillgång till alla resurser, möten och stöd som behövs under hela Stress Reset-perioden.

När det kommer till näring blir du guidad genom att göra medvetna val för att ge din kropp de bränslen den behöver. Stress Reset fokuserar inte på extrema dieter, utan snarare på att skapa hållbara och hälsosamma kostvanor. Du kommer att upptäcka hur näringsrik mat kan ge energi och stödja din kropp på bästa sätt under denna reset-period.

Men Stress Reset handlar inte bara om kroppen – det riktar sig också till ditt sinne. Genom att integrera mindfulness och positivt tänkande i din dagliga rutin kommer du att skapa en stark grund för långsiktig stresshantering. Du lär dig att navigera genom utmaningar med lugn och klarhet, vilket gör att du bättre kan hantera de påfrestningar som livet kan föra med sig.

Under dessa 28 dagar kommer du att uppleva en transformation på djupet, där varje dag är en investering i din hälsa och lycka. De enkla övningarna och näringsstrategierna kommer vara tillgängliga genom våra dagliga videos och inlägg på Facebook. Det är en gemenskap av människor som, precis som du, strävar efter att nollställa kroppen och sinnet.

Genom att delta i Stress Reset-gruppen på Facebook blir du en del av en stödjande gemenskap där du kan dela dina framsteg, utmana dig själv och inspirera andra. Tillsammans skapar vi en atmosfär av positivitet och motivation för att hjälpa varandra att nå våra individuella mål.

Ge dig själv gåvan av Stress Reset och upplev hur din kropp och ditt sinne förvandlas på bara 28 dagar. Det är dags att prioritera din hälsa och skapa en stark grund för en balanserad och lycklig framtid. Så låt oss tillsammans ta steget mot en mer avslappnad, energifylld och harmonisk livsstil – du förtjänar det!

Plats: SaraKi Online, Slite
Datum: måndag 4 mars 18:00
Pris: 333 kr + serviceavgift