Evenemang
21 okt 19:30 Mr Bo & The Voodooers
27 okt 19:00 Vivian Buczek & Martin Sjöstedt Trio
11 nov 19:00 Isabella Lundgren & Martin Sjöstedt
18 nov 19:30 OLE FRIMER BAND
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Mr Bo & The Voodooers

Lördag 21 oktober 19:30-23:30
Mr Bo & The Voodooers serverar en förtrollande mix av musik, ingredienserna har hämtats från det välfyllda skafferi där burkar fyllda med blues, R&B, Gospel och soul samsas på hyllorna.

Redan i början av 1980-talet turnerade Mr Bo runt om i Skandinavien med amerikanska blues-musiker. Han lärde sig behärska genrens många stilar. Med en varm och intensiv röst och en originell mix av gitarrinfluenser är han en frontfigur med pondus och karisma.

Mr Bo (Carlsson) och Lars (Mellqvist) bestämde 1997 att det var dags för ett nytt band. Det var då Mr Bo & The Voodooers skapades. Trummisen Roger Mörck och organisten Bo Hansson värvades och spelningar bokades. Bandet skapade sig i princip omgående en egen profil med sin soulindränkta och bluesiga stil. Sedan dess har man spelat i alla möjliga sammanhang på många av de bästa scenerna. Det har varit stora festivaler, klubbar, radioinspeningar och albumsläpp.
Mr Bo & The Voodooers har oförtrutet spridit sin speciella variant av själfylld blues. 20 år svetsar ihop ett band på ett alldeles speciellt sätt – man blir mer än musiker som spelar tillsammans, man lär känna varandra på djupet och delar det som är livet. 20 års liv och musik är en respektgivande tid och den hörs när bandet står på scen.

På scen:
Mr Bo Carlsson - sång & gitarr
Bo Hansson - hammondorgel
Lars Mellqvist - elbas
Roger Mörck - trummor

Lördag 21 oktober 20.30 Dörr 19.30.
Ordinarie pris 215 kr,
DAKAPO 205 kr,
Student CSN 115 kr,
Alla priser inkl. serviceavgift.
Upp till 18 år och ledsagare med Kompiskortet Gratis.


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa