Evenemang
6 okt 09:00 Matpaket LNU
27-29 okt Träningsweekend Taudien training oktober 2023
10 nov 18:00 Mordgåtan - Den sista sviten kl18:00
11 nov 18:00 Mordgåtan - Den sista sviten kl18:00
17-18 nov Bokningsavgift yogaweekend november
24 feb 2024 10:00 Styckningskurs 24 februari 2024
23 mar 2024 10:00 Styckningskurs 23 mars 2024
11-14 apr 2024 Bokningsavgift jägarexamen april 2024
26-28 apr 2024 Träningsweekend Taudien training april 2024
8-11 jul 2024 Bokningsavgift jägarexamen juli 2024
5-8 aug 2024 Bokningsavgift jägarexamen augusti 2024
26-29 sep 2024 Bokningsavgift jägarexamen september 2024
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Styckningskurs 25 februari

Lördag 25 februari 10:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Kursen börjar med styckning av en dovhjort och avslutas i herrgårdens kök där
vi lär oss olika tillagningsmetoder för det vilda köttet.


PS. vill ni köpa biljett som present ange ditt eget namn och telefonnummer i alla fälten.


Kursinnehåll:
Vi samlas vid herrgården för en kaffe och genomgång. Sedan påbörjar styckningskursen och lär oss mer om hygien, hantering och de olika styckningsdetaljerna. Vi tar oss sedan till herrgårdens hjärta, köket. Pontus går igenom olika tillagningsmetoder för det vilda köttet och ger även råd kring passande tillbehör. Du får lära dig att välja rätt del av djuret beroende på vad du ska laga – hur du kan se vad som kännetecknar god kvalitet och hur du lyckas med tillagningen för att behålla råvarans kvalitet.

Kursledare: Pontus Sjöholm
Pontus brinner för lokala råvaror och det vilda köttet och har sedan flera år
tillbaka arbetat på Asa Herrgård som kökchef och jaktledare.

Pris: 1995 kronor för kursen. Enbart 10 platser.
Det ingår fika och lunch. Vänligen ange ev. specialkost.