Evenemang
25 mar 10:00 Styckningskurs 25 mars
14-16 apr Träningsweekend Taudien training april 2023
21-22 apr Bokningsavgift yogaweekend april
27-30 apr Bokningsavgift jägarexamen april 2023
17-20 maj Bokningsavgift jägarexamen maj 2023
6 jun 10:00 Minibröllop 6 juni 2023
31 jul-3 aug Bokningsavgift jägarexamen juli/augusti 2023
14-17 sep Bokningsavgift jägarexamen september 2023
16 sep 10:00 Styckningskurs 16 september
27-29 okt Träningsweekend Taudien training oktober 2023
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Styckningskurs 25 februari

Lördag 25 februari 10:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Kursen börjar med styckning av en dovhjort och avslutas i herrgårdens kök där
vi lär oss olika tillagningsmetoder för det vilda köttet.


PS. vill ni köpa biljett som present ange ditt eget namn och telefonnummer i alla fälten.


Kursinnehåll:
Vi samlas vid herrgården för en kaffe och genomgång. Sedan påbörjar styckningskursen och lär oss mer om hygien, hantering och de olika styckningsdetaljerna. Vi tar oss sedan till herrgårdens hjärta, köket. Pontus går igenom olika tillagningsmetoder för det vilda köttet och ger även råd kring passande tillbehör. Du får lära dig att välja rätt del av djuret beroende på vad du ska laga – hur du kan se vad som kännetecknar god kvalitet och hur du lyckas med tillagningen för att behålla råvarans kvalitet.

Kursledare: Pontus Sjöholm
Pontus brinner för lokala råvaror och det vilda köttet och har sedan flera år
tillbaka arbetat på Asa Herrgård som kökchef och jaktledare.

Pris: 1995 kronor för kursen. Enbart 10 platser.
Det ingår fika och lunch. Vänligen ange ev. specialkost.