Evenemang
18-20 okt Träningsweekend Taudien training oktober 2024
25 okt 18:00 Pubkväll i studion 25 oktober
31 okt-3 nov Bokningsavgift jägarexamen november 2024
15 nov 18:00 Mordgåtan - Den sista versen
16 nov 18:00 Mordgåtan - Den sista versen
15 feb 2025 10:00 Styckningskurs 15 februari 2025
1 mar 2025 10:00 Styckningskurs 1 mars 2025
15 mar 2025 10:00 Styckningskurs 15 mars 2025
25-27 apr 2025 Träningsweekend Taudien training april 2025
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Styckningskurs 25 februari

Lördag 25 februari 2023 10:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Kursen börjar med styckning av en dovhjort och avslutas i herrgårdens kök där
vi lär oss olika tillagningsmetoder för det vilda köttet.


PS. vill ni köpa biljett som present ange ditt eget namn och telefonnummer i alla fälten.


Kursinnehåll:
Vi samlas vid herrgården för en kaffe och genomgång. Sedan påbörjar styckningskursen och lär oss mer om hygien, hantering och de olika styckningsdetaljerna. Vi tar oss sedan till herrgårdens hjärta, köket. Pontus går igenom olika tillagningsmetoder för det vilda köttet och ger även råd kring passande tillbehör. Du får lära dig att välja rätt del av djuret beroende på vad du ska laga – hur du kan se vad som kännetecknar god kvalitet och hur du lyckas med tillagningen för att behålla råvarans kvalitet.

Kursledare: Pontus Sjöholm
Pontus brinner för lokala råvaror och det vilda köttet och har sedan flera år
tillbaka arbetat på Asa Herrgård som kökchef och jaktledare.

Pris: 1995 kronor för kursen. Enbart 10 platser.
Det ingår fika och lunch. Vänligen ange ev. specialkost.