Evenemang
28-29 jan 2023 Bokningsavgift yogaweekend januari
11 feb 2023 18:00 Konsert och middag med Evmark trio
25 feb 2023 10:00 Styckningskurs 25 februari
17 mar 2023 18:00 Mordgåtan - Den sista droppen kl18:00
18 mar 2023 18:00 Mordgåtan - Det sista droppen kl18:00
24-25 mar 2023 Bokningsavgift yogaweekend mars
25 mar 2023 10:00 Styckningskurs 25 mars
27-30 apr 2023 Bokningsavgift jägarexamen april 2023
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Styckningskurs 25 februari

Lördag 25 februari 2023 10:00
Eventet är utsålt
Kursen börjar med styckning av en dovhjort och avslutas i herrgårdens kök där
vi lär oss olika tillagningsmetoder för det vilda köttet.


PS. vill ni köpa biljett som present ange ditt eget namn och telefonnummer i alla fälten.


Kursinnehåll:
Vi samlas vid herrgården för en kaffe och genomgång. Sedan påbörjar styckningskursen och lär oss mer om hygien, hantering och de olika styckningsdetaljerna. Vi tar oss sedan till herrgårdens hjärta, köket. Pontus går igenom olika tillagningsmetoder för det vilda köttet och ger även råd kring passande tillbehör. Du får lära dig att välja rätt del av djuret beroende på vad du ska laga – hur du kan se vad som kännetecknar god kvalitet och hur du lyckas med tillagningen för att behålla råvarans kvalitet.

Kursledare: Pontus Sjöholm
Pontus brinner för lokala råvaror och det vilda köttet och har sedan flera år
tillbaka arbetat på Asa Herrgård som kökchef och jaktledare.

Pris: 1995 kronor för kursen. Enbart 10 platser.
Det ingår fika och lunch. Vänligen ange ev. specialkost.