Evenemang
Medlemskap
10 dec 17:00 Staffa
10 dec 20:00 Kabaret Pentakels spektakel
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Emil Jensen -Än susar Skogen. Cykelturnén

Onsdag 31 augusti 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
EMIL JENSEN – Än susar skogen
Cykelturné i sommar

Emil Jensen gör i år hela sin sommarturné per cykel som en manifestation för miljön, freden och klimatet, med en ny föreställning med musik, poesi och komik om livet på jorden.

Emils Sommarprat i Sveriges radio är ett av de mest hyllade och hans liveföreställningar har beskrivits som just sommarprat på scen med en egen blandning av musik och mellansnack, allvar och humor.
Senaste åren har Emil turnerat för fullsatta hus genom Sverige, på allt ifrån Dramaten till Way Out West, från Ale Stenar i söder till Kiruna i norr. Nu är det äntligen dags för en ny föreställning och turné: ”Än susar skogen”. I sommar helt och hållet per cykel, som en personlig och konkret manifestation för hållbarhet, flera hundra mil och över trettio uppträdanden längs vägen.

– Min nya föreställning handlar om det snillrika livet på jorden, som en hyllning till den biologiska mångfalden, till alla som inte har någon röst, till alla som ännu inte fötts, för fred på och med jorden. Då kändes det självklart att genomföra turnén i denna form. Mycket snack och mycket verkstad, säger Emil själv om den revolutionerande turnémetoden.

Emil har släppt åtta album, fyra böcker, och förutom flera Sommarprat och Vinterprat hörs han återkommande i Tankar för dagen och som kåsör Godmorgon, världen i P1.

Medverkande på scen:
Emil Jensen, piano, gitarr, sång
Anna Dager, cello, sång
Hanna Ekström, fiol, sång

Entré
Ordinarie 395 Kr
Medlem 295 kr
Kultudralen St:Nicolai, Visby
Tillgänglighet: Markplan, möjlighet att komma in med rullstol men trögt grus.