Småland for real
Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Zander Hawley & Anton Fermede (100 kr+service)

Söndag 31 juli 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
För bokning, följ länken i slutet av sidan.
Förköp av mat har stängt - på plats finns en enklare barmeny med snacks om man vill snacksa något på plats men inte förboka.


En kommer från USA, en hör hemma i Göteborg. Nu drar två av årets mest intressanta singer-songwriters på en gemensam turné genom södra Sverige.
Los Angeles-baserade Zander Hawley sjöng tidigare i duon Honey Water och släppte nyligen EP:n ”Horizon”. Genom sitt enastående sångregister, sin storytelling-förmåga och ett tätt samarbete med bland andra Phoebe Bridgers och Jessica Dobson (The Shins, Deep Sea Diver) har Zander blivit ett namn att räkna med.

Västkustens finest Anton Fermhede gör akustisk och finstämd bedroom-pop varvat med egensinnig indiemusik – allt med briljant gitarrspel och känslosam sång i fokus. Anton är högaktuell med sitt andra Cali-doftande
fullängdsalbum och kommer uppvärmd efter att ha agerat förband till IanNoe (US) under sommaren.

Zander och Anton spelar var för sig, men har vi tur så kanske det blir något gemensamt nummer.

Spotify: https://open.spotify.com/playlist/3JtcaldcuBc0kLnhgP77Hp?si=6c979cb8b190407f
Instagram: @zhawl

Konserten är vid Sergel B+B, Bruksvägen i Lindshammar.
Konserten är utomhus. Servering finns vid caféet, begränsad meny men fullständiga rättigheter. Caféet är vid konserten endast öppet för konsertbesökare. Om myndighets rekommendationer gällande pandemi ändras och omöjliggör arrangemang som detta återbetalas biljetterna automatiskt.


Småland for real