Småland for real
Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Delikatesslåda på konsert (inkl. 1 dryck)

Söndag 17 juli 17:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
OBS! Det är fri entré till konserten, detta är en möjlighet för den som vill har lite matigare spis tillsammans med den musikaliska. På plats finns begränsad meny med ett par rätter och snacks i baren om man inte vill förboka.

Boka delikatesslåda med garanterad bra sittplats till spelning med Tilda Friberg från Österbymo och efter det Chrstiana Okhuakhua från Virserum söndag 17/7. Konserten börjar 18.00, caféet har öppet från 17.30 och serverar även drycker. Uthämtning av bokade lådor kan ske från 17.30. OBS! Det är reserverade sittplatser, man behöver inte komma tidigare än 17.30 för att får en plats om man har bokat!

Fri entré till konserten, detta är en möjlighet för den som vill har lite matigare spis tillsammans med den musikaliska. Begränsad meny med ett par rätter, snacks och dryck finns att köpa på plats för den som inte vill förboka.

OBS! Konsert och mat är utomhus, vid dåligt väder kan visst regnskydd erbjudas i form av parasoll...

Lådan är laddad med kallskuret, goda ostar från Räven&Osten, oliver, hummus, bröd med mera med mera. En alkoholfri dryck, ett glas husets vin eller en kvällens öl ingår i priset.
Meddela oss eventuella kostallergier på bokning@cafesergel.se senast lördagen innan eftersom lådorna förbereds innan konserten.

Sergel B+B, Bruksvägen 2 Lindshammar glasbruk, 574 76 Korsberga


Småland for real