Evenemang
Medlemskap
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Club Acoustic

Fredag, 6 Mars 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Felicia Nielsen (tidigare Shoutin' Red) låter som en gammal stenkaka, hon tar dig tillbaka i tiden med traditionell blues och spirituals med sin uppriktiga, känslomässiga röst och rytmiska, lekfulla fingerpickteknik. På klubbar och festivaler runt om i Sverige och Europa är hon är en unik soloartist med en egen stil och mycket personlighet i sin musik.
Hon släppte ut sin debutalbum 2015, "Introducing; Shoutin 'Red' på svenska skivbolaget Rootsy, producerad av trummisen Bosse Skoglund. Allt sedan hon börjat omfamna sina egna rötter inom svensk folkmusik med både traditionella och egenskrivna låtar breddar hon sin repertoar ännu mer och visar på likheter mellan traditionella stilar.Hon är en artist med ett kraftfullt uttryck och stark känsla som berör många med sin musik.
www.felicianielsen.com


Anna Döbling och Wesley Koivumäki har under snart tio år varit ett par på scenen (och även privat). Sedan 2014 är de bosatta i Vamlingbo.
Anna Döbling är visartist och vispoet med ena benet i den svenska vistraditionen och det andra i fransk chanson. Hon började i teatervärlden, tog en sväng över operett- och musikalscenen och debuterade sedan med egna visor 1998. Anna har spelat såväl som på stora festivaler som på små intima scener i över 30 år. Hon har turnerat som soloartist och i olika musikaliska konstellationer i Sverige och i många av de nordiska länderna och hittills givit ut fyra soloalbum. Hon har även tolkat visor av Barbro Hörberg i en kritikerrosad föreställning som gått på turné sedan 2012. Sommaren 2019 genomförde Anna tillsammans med tre kvinnliga artistkollegor en trubadurvandring på södra Gotland. Hon har tilldelats Olrog-stipendiet, Konstnärsnämndens arbetsstipendium samt Nils Ferlinsällskapets Trubadurpris.
Wesley Koivumäki är en välkänd finlandssvensk trubadur som spelat på scener och festivaler i Finland, Sverige, Danmark, Island och Norge. Han framför ofta traditionella finlandssvenska visor och ballader blandade med nyare visor från viskompositörer. Sina musikaliska influenser har han fått från främst amerikanska folksångare. Genom åren har han varit aktiv som artist, konsert- och festivalproducent, skådespelare och solist i olika sammanhang. 2006 - 2015 hade han en framträdande roll i gruppen ”The Finnish Keltic Kaos” som framför allt spelade irländsk och skotsk folkmusik. Wesley har givit ut ett soloalbum och ett album med Keltic Kaos och har medverkat på en rad andra skivor genom åren.
www.annadobling.com

Annika Fehling är en turnerande svensk singer-songwriter, boende i Visby, på den magiska ön Gotland.
Hon har till dags dato utkommit med 13 CD-album, de senaste knutna till musikbolaget ROOTSY Music.
Förutom solo spelar hon i Annika Fehling Trio - A.F.T. - med Christer Jonasson och Robert Wahlström.
Annika är också en tredjedel av den gotländska gruppen GLIMRA.
www.annikafehling.com

Pris: 120 kr
För Roxy medlemmar: 100 kr
För studerande Roxy medlemmar: 80 kr
Inte medlem?
I nästa steg kan du enkelt bli medlem och få din medlemsrabatt redan nu!