EVENEMANG
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Extra-Tapperas

Lördag, 12 Oktober 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Extrainsatt Tapperas i höst!
På lördagar i säsong har vi serverat en tapasinspirerad middag på småländska. Nu öppnar vi upp för en milddag även efter säsong, nämligen lördagen den 12 oktober! Möjlighet finns till övernattning i samband med middag till specialpriset 300 kr per person, normalpris är 795 kr per dubbelrum.

Här finns något för alla -- både gamla och nya klassiker, från sjö och hav, från äng och skog -- allt i lagom smakportioner. Råvarorna är så långt det är möjligt från trakten. Dryck tillkommer och det finns regionala alternativ att matcha maten.

Vänligen meddela oss på bokning@cafesergel.se om det är några matallergier i sällskapet eller om någon av gästerna inte äter vissa sorters kött.

Ankomst kl. 19–20, köket är öppet till 21, baren till minst 22.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in evenemanget vid för få deltagare. Skulle detta ske återbetalas förbokningar automatiskt via Biljettkiosken. Sista dag för bokning är 8 oktober, då sker även avstämning av antal bokade.

OBS! För att boka barnpris, skicka ett mejl till bokning@cafesergel.se och meddela hur många barn det är och boka vuxna via biljettkiosken.

OBS! Bokningen gäller endast för det datum som visas ovan.
Köket är öppet kl. 19-21, baren till minst kl. 22. Barn upp till 12 år halva priset


Kaffe- & chokladstudio

Kaffe- & chokladstudio

Här kan du bl.a. skapa egen choklad och smaka olika sorters kaffen bryggt med de flesta upptänkliga bryggmetoder. Välkommen att boka in dig på en jorden-runt-resa i smakens värld!

   Läs mer om chokladstudio

Ceci n'est pas un café

Ceci n'est pas un café

Arabusta är förvillande likt ett kafé, med ändå är det inte ett kafé. Ungefär som Magrittes tavla av pipan som inte är en pipa, utan just en bild av en pipa.

   Om Arabusta

Hyr en barista

Hyr en barista

Trött på blaskigt mässkaffe? Arabusta erbjuder komplett service med både personal och maskinpark.

   Läs mer