Evenemang
27 apr 19:30 Duke Robilliard Blues Band (US)
Du får 50 kr i rabatt på biljetten till Motoboy!
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Hannah Tolf

Fredag 12 april 2019 19:00-22:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Hannah Tolf - Omfamnande jazz-pop som aktiverar och förenar.

"Klanger typiska för den nordiska jazzen, med smakfulla och kvalitativa popinslag, Framförda av denna kreativa och effektiva kvartett som tacklar en djup, skör och fängslande originalrepertoar, som från och till lämnar plats för högkvalitativa improviserade inslag." (om konsert på Südtirol Jazz Festival 2018: Jazzitalia.net).

Hannah Tolf är en sångerska och kompositör som med utgångspunkt från Göteborg, skapar musik i gränslandet mellan jazz, pop och improvisation, i andan av Patrick Watson, Nina Simone och Mercedes Sosa.

Hannah spelar och formar musiken tillsammans med Jonathan Albrektson: piano/synth (Anna van Hansen, Water Boogie System), Emil Blommé: trummor (Kristina Issa, Lisen Rylander) och Donovan von Martens: bas (Malin Wättring 4, Lisen Rylander 4) Tankar som berör gemensamhet och ansvar, omfamnas av en djup och skör klangvärld, där närvaron och stunden värdesätts och påverkar.

Gruppen har de senaste åren spelat och turnerat runt om i Norden, Frankrike, Italien och Tyskland och kommer följa upp det hyllade debutalbumet med ett nytt album som släpps 2019 på Havtorn Records.

"Lyssnaren stimuleras av oförutsägbara kontraster, utsökta pendlingar som antar effektfulla former" (Om konsert på Nefertiti 2019: Mats Hallberg, Kulturbloggen/OJ).

Fredag 12 april, Kafé de luxe kl 19, dörr kl 18
Normalpris 195 kr.
Medlem 145 kr.
Stud/under 26 år 95 kr.
Under 18 fri entré.