Evenemang
14 Sep 12:00 Festival Martall
Medlemskap
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Ljus i Mörkret Bunge

Fredag, 15 Februari 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
LJUS I MÖRKRET
Kulturkväll på Bygdegården!

När det blir som allra gråast och tråkigast ger sig Annika Fehling Trio, AFT, ut på
en "Ljus i Mörkret" -turné på den gotländska landsbygden, från norr till söder.
Istället för att all publik ska behöva ta sig till Visby för en inspirerande kväll, vill turnén komma till er, där ni är.

Konsert med AFT - Annika Fehling Trio

AFT är en gotländsk konstellation som består av Annika Fehling, sång och gitarr, Christer Jonasson, gitarr och lap steel och Robert Wahlström, slagverk och piano. Alla tre är välrenommerade och etablerade musiker och kompositörer. De har släppt album, turnerat i Norden, Europa, USA och Indien.
AFT har precis utgett sitt första gemensamma album, In the Universe, på CD och vinyl på skivbolaget Rootsy/Warner. De har fått fina recensioner runt om i Europa. In The Universe är ett album som sprudlar av lust och nyfikenhet” beskriver Magnus Eriksson på Rootsy.
Under 2018 turnerade gruppen i Sverige, på Grönland, i Californien USA, Tyskland, Norge och i UK.

En stark scennärvaro med mycket rytm och Fehlings kosmiska texter och musik kombineras med ljus och ett innerligt flödande från musiken vilket gör konserterna magiska och oförglömliga.

Stand Up med Johan Seige
Seige är inte bara komiker utan även musiker, låtskrivare och föreläsare. Att han blev blind för 20 år sedan har inte stoppat honom, på ett eller annat sätt har han jobbat i underhållningsbranschen i hela sitt liv. Han föddes i Västerås av norsk/gotländska föräldrar och är numera bosatt på Gotland sen ett drygt år tillbaka. Seige är ett industribarn med fabriksdamm i själen, blandat med den gotländska bondmullen och havssaltet i ådrorna. I december 2018 hade han premiär med sin enmansföreställning ”Akta han är blind”. Seige tar med humor och värme upp märkliga situationer han har hamnat i sedan han blev blind. Har han verkligen fått frågan hur han torkar sig i häcken av en universitetsprofessor? Tror Johan Seige att han är svart? Varför skriker folk på honom?
Seige beskriver själv sin föreställning med orden ”mitt mål är att ge er magknip av skratt och ett sus av insikt”.
Det är verkligen ingen föreläsning det bjuds på utan en äkta stand-up show.

Det går även att köpa biljetter i dörren i mån av plats.
Inte medlem?
I nästa steg kan du enkelt bli medlem och få din medlemsrabatt redan nu!