Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
JOHAN LINDSTRÖM SEPTETT

Onsdag, 13 Februari 19:00-22:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Äntligen är det dags för Johan Lindström Septett att på scen presentera sitt nysläppta debutalbum ”Music For Empty Halls”. En suggestiv och sömlös blandning av jazz, blues och artrock som liknar allt och inget du tidigare har hört.
Johan Lindström (gitarr/pedal steel/piano) blev redan i unga år uppmärksammad som frilansgitarrist i olika sammanhang. I takt med att ryktet började gå om hans trakterande av pedal steel, började han sakta karva ut en egen nisch i svenskt musikliv. Som medlem i mångfaldigt rammisbelönade Tonbruket har han både gjort originalmusik och spelat bakom Ane Brun. Han är också en flitigt anlitad arrangör.
Musikerna är handplockade för att framföra detta material, som Lindström har skrivit exklusivt för projektet. Med sig på scen har Lindström därför några av Sveriges främsta musiker.
Så låt Johan Lindström Septett förtrolla dig med sina förledande enkla, men mycket suggestiva melodibyggen. De har både rötter och vingar.”
LINE UP: Johan Lindström - gitarr, pedalsteel, Jonas Kullhammar – sax, Jesper Nordenström – keyboards, Per ”Texas” Johansson - sax, klarinett, Mats Äleklint – trombon, Torbjörn Zetterberg – kontrabas, Konrad Agnas- trummor.

Onsdag 13 feb, Folkets Bio - Palladium, VÄXJÖ
Försmak 19.00 • Huvudakt 19.30

Normalpris 200 kr.
Medlem 150 kr.
Stud/under 26 år 100 kr.
Under 18 fri entré.