Evenemang
20 Dec 20:00 Club Acoustic med Band of Jade & Dekandensen
23 Mar 15:00 Spring, Uje, Spring!
Medlemskap
Matti Bye
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Matti Bye, Mambo Noir och filmvisning

Fredag, 20 April 20:00
Förköpet har nu stängt
MATTI BYE + STUMFILM
Smyginvigning och mingel med musikern Matti Bye med band till stumfilmen "The unholy tree" från 1925 regisserad av Tod Browning.

Matti Bye är en av Sveriges mest eftertraktade filmmusiker, både för samtida filmproduktion men även för gamla stumfilmer. 2014 var han nominerad till en Guldbagge för bästa originalmusik för två filmer, där musiken till filmen ?Faro? vann över musiken till ?Hundraåringen som? ?. Han har även skapat ny musik för bland annat Victor Sjöströms klassiska filmer ?Körkarlen? (1921) och ?Gösta Berlings saga? (1924). Matti Bye har även spelat in ett antal egna album, senast ?This Forgotten Land? från 2017 som hyllats internationellt. Till Visby och Frekvens kommer han med en annan samarbetspartner nämligen Mambo Noir Trio med Dennis Egbert på trummor, Vilhelm Bromander på bas och Matti själv på piano och live elektronik.

?The unholy three? är en stumfilm från 1925 av den amerikanske regissören Tod Browning. Filmen var en så stor framgång när den släpptes att den fem år senare spelades in på nytt som en talfilm. ?The unholy three? handlar om en trio side-show artister som som slår sig samman i en ?ohelig? allians för att bli rika. Huvudrollerna spelas av Lon Chaney, Harry Earles och Victor McLaglen.

- - -

Ett arrangemang inom FREKVENS. Läs mer: http://filmpagotland.se/?page_id=1034

Datum: 2018-04-20 kl 20 (insläpp kl 19)
Plats: Joda Bar & Kök

Pris: 200 kr
Roxymedlem: 150 kr

Serviceavgift på 15 kr tillkommer
Inte medlem?
I nästa steg kan du enkelt bli medlem och få din medlemsrabatt redan nu!