Varför krångla? Biljettkiosken är första biljettsystemet att erbjuda biljettköp med Swish
Nyfiken på Biljettkiosken?

Köpvillkor

1. Allmänt

Köparen måste vara myndig eller inneha målsmans tillstånd.

Detta avtal ingås mellan dig och Live Cinema AB ("Live Cinema") men hanteras genom betalningstjänsten Biljettkiosken (med Biljettkiosken avses nedan även ägaren av Biljettkiosken - Citypuls).

Live Cinema säljer biljetten för den ansvariga arrangörens räkning och agerar endast som ombud. Alla frågor om eller anspråk pga. evenemangen och dess genomförande skall riktas till arrangören.

Biljetter får endast köpas för personligt bruk och enbart det antal som anges som tillåtet för respektive evenemang.

2. Beställning

Vid beställning av biljetter genom Biljettkiosken över Internet föreligger bindande köpeavtal först sedan Live Cinema/Biljettkiosken fått betalning registrerad och gjort en orderbekräftelse per e-post. Orderbekräftelsen sparas för ev. vidare kontakter.

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av biljetter.

3. Pris

Biljettpriset bestäms av Live Cinema och/eller eventarrangören. Eventuellt tillkommer en serviceavgift. Priserna är angivna i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms om inget annat anges. Live Cinema och eventarrangören förbehåller sig rätten att ändra biljettpriset vid behov.

4. Betalning

Betalning till Biljettkiosken sker via säkra betaltjänster (kort, Swish, Swedbank direktbetalning). Om du betalar med kort får aldrig Biljettkiosken eller eventarrangören del av dina känsliga kortuppgifter.

5. Leverans

Leverans sker direkt efter inkommen betalning. Varje biljett skickas som ett SMS till angivet mobiltelefonnummer.

Vid leveransproblem måste du kontakta kundtjänst i god tid innan aktuellt event.

6. Borttappad biljett

Skulle en levererad biljett tappas bort kan den skickas ut på nytt.

Kontakta kundtjänst i god tid innan aktuellt event.

7. Tystnadsplikt/Sekretess

Live Cinema och Biljettkiosken tillämpar sekretess rörande våra kunder. Namn och mobilnummer lämnas emellertid till arrangören för eventet.

Du ansvarar själv för att köpta biljetter förvaras på ett betryggande sätt och att ingen obehörig kommer åt uppgifterna.

8. Personuppgifter

Personuppgifter som du lämnar i samband med köp av biljetter kommer behandlas av Biljettkiosken och Live Cinema. Uppgifterna kan komma att verifieras genom att inhämta uppgifter från publika och privata register och databaser.

Live Cinema kan komma att använda dina personuppgifter i marknads- och kundanalyser, affärs- och metodutveckling och i marknadsföringsändamål, t.ex. för att informera om nya evenemang.

Personuppgifterna kan även komma att lämnas ut till och behandlas av Biljettkiosken, eventarrangörer, biografer och andra samarbetspartners för ovan angivna ändamål. Detta kan innefatta överföring till bolag och personer såväl i Sverige som utomlands, även utanför EU/EES. Om du önskar få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas, anmäla att du inte längre vill få reklam eller begära rättning eller borttagning av felaktiga eller ofullständiga uppgifter, skall du skicka en skriftlig - av dig undertecknad - förfrågan/begäran till kundtjänst.

Personuppgifterna får behandlas för ovan angivna ändamål under en skälig tid även efter att avtalsförhållandet avslutats.

Genom att acceptera dessa villkor lämnar du ditt samtycke till den personuppgiftsbehandling som beskrivs ovan. Samtycke lämnas också från dig till att Live Cinema eller annan som har rätt att använda uppgifter enligt ovan, skickar marknadsföring till dig via e-post, SMS eller annat liknande automatiskt system för individuell kommunikation

9. Återköp

Återköp sker ej. Distans- och hemförsäljningslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. Betald och levererad biljett räknas som förbrukad biljett.

Du är själv ansvarig för att kontrollera att evenemanget du köpt biljett till inte är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas inte service- och distributionsavgifter.

Krav på återbetalning ska framställas senast tre (3) månader från den dag evenemanget skulle ha hållits till kundtjänst.

10. Kundtjänst

Vid frågor kontakta Biljettkiosken per e-post eller använd kontaktformuläret.

11. Övrigt

Live Cinemas och Biljettkioskens hemsidor kan innehålla länkar till andra webbsidor. Live Cinema och Biljettkiosken är inte ansvariga för hur personuppgifter som lämnas på sådana sidor hanteras eller för innehållet på dessa sidor.

Live Cinema och Biljettkiosken ansvarar inte för och lämnar ingen ersättning för skada eller brist som uppstår på grund av driftsstörning, försening, avbrott eller annan teknisk omständighet som omöjliggör eller försvårar utnyttjandet av biljettköp eller övriga tjänster som tillhandahålls genom respektive hemsida.

2018-05-25 00:00

Konsert, Show och Artist


Festival


Opera, Teater och Film


Sport


Nattklubb


Övriga kiosker