Evenemang
27-29 sep YEoS Summit 2024
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
YEoS Xchange Balkan

Fredag-måndag 27-30 september 2019
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
- En tillväxtresa genom två länder och tre klimatzoner
Upptäck och upplev Balkan som region och marknad och utforska de enorma affärsmöjligheter som ligger endast två timmar med flyg från Stockholm. Resan börjar i Bosniens huvudstad Sarajevo och tar oss vidare till Mostar att för avslutas i Dubrovnik, Kroatien. Programmet är fyllt av såväl inspiration som nya kontakter och affärsmöjligheter, blandat med fantastiska upplevelser som du inte kommer att kunna upptäcka på egen hand.

Resan arrangeras av YEoS tillsammans med medlemmen Zlatan Bajric, SEEBA, som känner regionen väl och plockar russinen ur kakan när vi tar oss genom två klimatzoner, tre städer och två länder.

Observera att passnummer behövs vid ditt biljettköp då Bosnien ej är medlem i EU.

Pris: 7900 kr exkl. moms.

Priset inkluderar mat, boende (del i dubbelrum) och samtliga transporter på plats. Tillkommer gör alkohol samt flyg tur och retur, vilket med god framförhållning samkörs och kostar 2000-2500 kr för givna datum. Nedresa till Sarajevo den 27 sep, hemresa från Dubrovnik 1 okt.

Vem kan delta?
YEoS Xchange riktar sig till dig som är medlem i YEoS med intresse för att lära känna en ny marknad tillsammans med likasinnade, där vi blandar nytta med nöje. Har du därtill intresse för att nyttja ingångar till lokala bolag inom tillverkningsindustri eller IT så finns möjlighet till stort utbyte av deltagande.