Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
YEoS Xchange 2018: Kenya

12-23 november 2018
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Följ med på årets YEoS Xchange: en mångfasetterad expedition till Kenya (Nairobi) under ledning av våra medlemmar Marcus Björke och co-captain Malin Cronqvist!

Missa inte möjligheten att känna, se, lukta och uppleva en växande marknad känd för entreprenöriella invånare och kreativa kultur - som lockar stora globala aktörer. Det finns två alternativ, där det längre alternativet även tar oss vidare mot safari och till kusten för sol och bad.

Läs mer om resan på vår hemsida.
ALT 1: Fulla versionen, 12-23 november

Upptäck och utforska Kenya som marknad genom att träffa lokala entreprenörer, internationella bolag som etablerat sig i Kenya, löpträna med elitlöpare, besök skolor och upplev slummen. Kort och gott: få smak för (företags)kulturen och uppleva intressanta möten med människor och aktörer på en ny marknad. Föreslagna aktörer på tapeten; TrueCaller, Ihub, Trine, Fozu, Kenswed (skola) och Ambassaden. Detta toppas självfallet med kulinariska middagar, klubbliv och dans på helt annan nivå och glädjen av att umgås och fördjupa relationer med andra YEoS:are.

Runda av med tvådagars safari samt fyra dagars sol, bad och aktiviteter vid kusten.
Förutom sandstränder, böcker och sol finns möjlighet till dykning och kitesurfing. Ladda batterierna, skapa headspace och fly det trötta novembervädret.

FLYGTIDER: Vi flyger hem på kvällen den 23:e. Landar i Sverige igen lördag den 24:e november.

- Pris: 22 000 kronor ex moms. Hälften betalas vid bokning och hälften faktureras i början av september 2018.


ALT 2: Korta versionen, 12-16:e november:

Ont om tid men med oemotståndligt sug att följa med? Då kan du uppleva Nairobi under den första delen av resan och spendera några intensiva dagar med att nosa på kultur, affärsmöjligheter och träffa lokala aktörer!

FLYGTIDER: Flyget hem går på kvällen den 16:e. Beräknad ankomst på svensk mark den 17:e november.

- Pris: 15 000 kronor ex moms. Hälften faktureras vid bokning och hälften faktureras i början av september 2018.

Övrig information:

>> ANTAL PLATSER: max 25 deltagare
>> VISA för vistelsen ordnas själv av respektive resenär
>> VACCINATIONER för vistelsen ordnas själv av respektive resenär
>> Kostnaden är preliminär - desto snabbare vi kan göra bokningar desto större är sannolikheten att vi kan sänka priset :)


Alternativ (bokning)

Kenya 12-23 november - Pris 11 000 SEK + moms (totalpris 22 000 kronor - resterande 11 000 faktureras i början av september)

Kenya 12-16 november - pris 7 500 SEK + moms (totalpris 15 000 kronor - resterande 7 500 faktureras i början av september)

Anmälan är bindande för komplett betalning