Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Janne Schaffer - My Music Story

Fredag 30 juni 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
I konserten My Music Story får publiken följa med på en resa som spänner över i stort sett hela den moderna svenska musikhistorien. Det är en hisnande färd från 60-talets popband, via ABBA och Ted Gärdestad till Björn J:son Lindh och Electric Banana Band.

I år firar Janne Schaffer att hans debutalbum fyller 50 år. Plattan hette kort och gott ’Janne Schaffer’ och rusade rakt upp till första plats på alla topplistor.
Där låg den stadigt i sex veckor, före både ABBA, Ted Gärdestad och alla de andra toppartisterna hösten 1973.

Janne Schaffer kommer till Solbacka med en skattkista av historier från sitt långa musikerliv samt mängder av musik. Med sig har han pianisten och sångaren Jonas Gideon.
Solbacka är ett nedlagt läroverk som just nu genomgår en fantastisk ansiktslyftning och förnyelse. Spelplatsen heter Forum och användes för att samla skolans internatelever till större evenemang utomhus. En skönare och vackrare plats än denna sörmländska idyll torde vara svår att finna.

Erbjudande från Solbacka Krog & Rum:
2-rätters meny, komponerad för detta tillfälle, endast 345 kronor, serveras från 16.00. För den som önskar övernatta finns möjlighet att boka dubbelrum med 2-rätters middag och frukostbuffe för 2 390 kronor. Bokning av kost och logi sker på solbacka@axellent.se. Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller.
Vår kock Mattias kommer även att kunna servera en enklare rätt med dryck på spelplatsen Forum i anslutning till konserten. Till det krävs ingen föranmälan.

Vid allmänna frågor om konserten, kontakta arrangören Göran Lagerstedt på telefonnummer 073 880 02 16.
Plats: Forum på Solbacka, Stjärnhov
Forum är en utomhusscen och vi ställer inte in konserten vid regn. Det är därför viktigt att du som besökare väljer kläder efter väder.

Datum: fredag 30 juni 19:00
Insläpp: 18:00
Pris: 350 kr + serviceavgift