Styckningskurs 15 februari 2025 - matstudion
Lördag 15 februari 2025 10:00
Kursen börjar med styckning av en dovhjort och avslutas i matlagningsköket där
vi lär oss olika tillagningsmetoder för det vilda köttet.
PS. vill ni köpa biljett som present ange ditt eget namn och telefonnummer i alla fälten.
Kursinnehåll:
Vi samlas vid herrgården för en kaffe och genomgång. Sedan påbörjar styckningskursen och lär oss mer om hygien, hantering och de olika styckningsdetaljerna. Pontus går igenom olika tillagningsmetoder för det vilda köttet och ger även råd kring passande tillbehör. Du får lära dig att välja rätt del av djuret beroende på vad du ska laga – hur du kan se vad som kännetecknar god kvalitet och hur du lyckas med tillagningen för att behålla råvarans kvalitet.
Kursledare: Pontus Sjöholm
Pontus brinner för lokala råvaror och det vilda köttet och har sedan flera år
tillbaka arbetat på Asa Herrgård som kökchef och jaktledare.
Addera: trerättersmiddag, bastu/badtunna och logi del i dubbelrum - boka via telefon/mail.
Ta med din respektive som upptäcker naturen runt herrgården och Möbelriket om man
ej önskar vara med på kursen. Ansluter till eftermiddagen för bastu/badtunna och middag.
Pris: 1995 kronor för kursen.
Det ingår fika och lunch. Vänligen ange ev. specialkost.
|
Biljetten skickas både som SMS-biljett och via e-post som en utskrivbar biljett.
Biljetten skickas efter registrerad betalning.
Biljettköp steg 2 "Kontroll"
Kontrollera att alla uppgifter stämmer.
|
Försäljningen är öppen till 2025-02-11 09:00, med reservation för slutförsäljning och ändring av försäljningstiden.
Betalning sker via Swish.
Biljettköp steg 2 "Godkänn och betala"
Kontrollera att alla uppgifter stämmer innan du slutför beställningen.
Fyll i information dit orderbekräftelse kommer att skickas.
Skickar...
|
Ett nytt fönster som för dig till vår säkra betaltjänst har öppnats.
Ser du inte fönstret?
Betalning måste ske inom 30 minuter för att slutföra köpet.