Evenemang
23 aug 19:30 The Beat From Palookaville
28 aug 18:00 Ronnie Gardiner & Carin Lundin Quintet
13 sep 18:00 Karin Hammar Fab 4
21 sep 19:30 Knock Out Greg & the Scandinavian Blue Flames
6 nov 19:00 Broken Glass 4tet
16 nov 20:30 Big Creek Slim DK
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Broken Glass 4tet

Onsdag 6 november 19:00-22:00
Broken Glass 4tet är en kvartett från Vilnius, Litauen, med den originella sättningen trombon, bastuba, gitarr och trummor. Kvartettens medlemmar är utbildade vid Lithuanian Music and Theatre Academy, en utbildning som enligt östeuropeisk tradition har stora inslag av klassisk musik men också modern konstmusik.

Samtliga musiker tillhör den yngre generationen av jazz- och improvisationsmusiker i Litauen. Nestor med sina 35 år är trombonisten, arrangören och kompositören Jievaras Jasinskis med en imponerande lista av verk på sitt cv. Han har skrivit och arrangerat för allt från symfoniorkestrar till popartister. Jasinskis är en virtuos trombonist och ledare av Vilnius JJAZZ Ensemble, som kan sägas vara Litauens officiella storband. Bland hans uppdrag har varit att skriva för och leda Euroradio Jazz Orchestra.

Broken Glass 4tets övriga musiker är gitarristen Pranas Kentra, som svarar för en del av kvartettens kompositioner, bastuba spelar Simonas Kaupinis och trumslagare är Domantas Razmus.

Musiken som man kan höra den på cd:n Solitude (Spotify) pendlar mellan uppsluppna kabarétoner, busig blues, taktfast country och en tuba som bryter ut i virtuosa solon.
Förband från S:t Sigfrids fhsk

Medverkande:
Jievaras Jasinskis – trombon
Simonas Kaupinis – tuba
Pranas Kentra – gitarr
Domantas Razmus - trummor

Ordinarie pris 265 kr ink. servisavgift.
DAKAPO 5 % rabatt.
Student med CSN 100 kr i rabatt.
Under 18 år och Kompiskortet fri entré.
Förband från S:t Sigfrids fhsk.
Onsdag 6 november 19.00. Baren öppnar 18.30.


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa