Evenemang
15 aug 19:30 En kväll med Robin Paulsson och Henrik Widegren
25 sep 19:30 Vuxenlekar med Elina Du Rietz
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Vuxenlekar med Elina Du Rietz

Onsdag 25 september 19:30
Ända sedan Elina var liten har hon aldrig velat bli stor. Elina skyller det på tv- programmet, FARBRORN SOM INTE VILLE BLI STOR, som etsat sig fast i hennes sinne sedan hon såg det 1981.

Elina är vuxen nu, och hon vet om det, fast hon vägrar att acceptera det. Inte förrän hon stöter på gamla klasskamrater och ser att killarna tappat håret och att tjejerna pratar naturvin och kryptovalutor, inser Elina att hon också faktiskt ÄR vuxen. Men Elina vill inte.

VUXENLEKAR är en stand up om Elina - och kanske hela hennes generation födda på 70- talet - som vägrar bli vuxna. Om dubbelmoralen, om fördomarna och om åldershetsen i samhället. Räkna med igenkänning. Även om du knappt fyllt 30.

Elina som ständigt är aktuell på Sveriges största stand up- scener (hon var b.la. en av de som rev Globen i höstas på RAW Comedy Clubs 20-årsjubileum), gjorde succé med sin första soloshow PKFITTAN och nu ger hon sig ut på sin andra turné där hon vrider och vänder på rädslan att bli tråkig, att mogna, och att se sig själv i spegeln varje morgon och få en chock!

Elina arbetar även som skådespelare (Flykten till Östermalm, Tårtgeneralen, BECK, Solsidan m.m.) och i VUXENLEKAR kastar hon sig mellan olika genrer, karaktärer och ”act outs” i högt tempo.
Det kommer bli bitskt och dråpligt, men alltid med glimten i ögat. Regisserad av Özz Nûjen.
Plats: Kafé de luxe, Växjö
Datum: onsdag 25 september 19:30

Pris exkl serviceavgift:
Ordinarie: 260 kr
Student (medtag studentleg): 200 kr


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa