Evenemang
11 sep A Sustainable Tomorrow
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
A Sustainable Tomorrow

Onsdag 11 september 08:00-13:00
Välkommen att anmäla dig till Växjös hubb på Linnéuniversitetet för A Sustainable Tomorrow!

Den 11 september 2024 äger Nordens största digiloga hållbarhetsevent rum – A Sustainable Tomorrows elfte upplaga – med deltagare på lokala hubbar runt om i Norden. 2023 var antalet hubbar 150 och 20 000 personer deltog, 2024 satsar vi på att nå ännu fler.

Årets fokusområde är: Dissonans – metoder och exempel för att minska glappet mellan det vi vet att vi måste göra och det vi gör. Det är bara sex år kvar till 2030, världen präglas av krig och konflikter, USA går till ett avgörande val den 5 november 2024 och de flesta hållbarhetskurvor pekar i fel riktning. Därför behövs alla goda krafter detta så viktiga år 2024. A Sustainable Tomorrow är övertygade om att gränsöverskridande samarbeten i olika former är ett av svaren på vägen till en hållbar morgondag.

Som deltagare kan du välja att delta på den digitala konferensen mellan 8.30-13.00 på Linnéuniversitetet, efterföljande lunch och eftermiddagens workshop. Det finns begränsat antal platser till workshopen så först till kvarn. Hela dagen är utan kostnad förutom lunchen som är självkostnadspris. Det kommer under förmiddagen bli pauser i eventet och vi kommer då bjuda på fika.Dagens hålltider:

08.00-08.30 – Registrering och kaffe
08.30-13.00 – A Sustainable Tomorrow - digital konferens
13.00-14.00 – Möjlighet att förboka en plats för efterföljande lunch (självkostnadspris och betalas på plats)
14.00-15.30 – Workshop med efterföljande fika. Från ord till handling. Hur bygger vi tillsammans en mer hållbar framtid? Hur förhålla sig till att leva i ett samhälle som är motsägelsefullt? Hur skapa samstämmighet och handlingskraft? Välkommen till en dialog där vi reflekterar, diskuterar och lyssnar till varandra.
För mer information om alla föreläsare och A Sustainable Tomorrow, läs här.
Vill du ändra eller avboka så kontakta gärna Biljettkiosken på: support@biljettkiosken.se

Välkommen till Växjös hubb på Linnéuniversitetet för A Sustainable Tomorrow!

Plats: Linnéuniversitetet, M-huset och IKEA-salen.
Datum: onsdag 11 september

Sista anmälningsdag: 6 september


Jag går som:
Privatperson
Företag
Student
Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa