Evenemang
3 aug 11:00 Klangworkshop
3 aug 14:00 Trollkarl Martin
3 aug 19:30 Pomåna
4 aug 14:00 Abel von Snabel
4 aug 15:30 Äntligen här! Clownen Manne
17 aug 14:00 Kontraslöjd & tälj-workshop
24 aug 19:00 Duoafton TRUST & Braiding Sweetwater CD release
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Familjeföreställning Äntligen här! Med Clownen Manne!!! | JUBILEUM! VIBRATIONSVERKET FIRAR 20 ÅR!

Söndag 4 augusti 15:30
Förstklassig komisk underhållning för barn och vuxna.

Inför jubileet ville Vibrationsverket särskilt belysa vikten av ett inkluderande arbetssätt och vem kan inte på ett mer excellent sätt representera det än Clownen Manne! Såpbubbelpoesi, en konstig cykel och bananskalsbasket finns med, men det är kommunikationen som är själva poängen!

”Äntligen Här!” är mycket av det som kommit till under färden och som har blivit inkorporerat i en alldeles egen föreställning. Såpbubbelpoesi, en konstig cykel och bananskalsbasket finns med, men det är kommunikationen som är själva poängen.

Clownen Manne arbetar i en urgammal, europeisk, muntlig, komisk, icke-litterär tradition. Med samma rötter som commedia dell’arte, påverkad av 100 år av cirkusclowneri bottnar den till sist i Mannes helt egna personlighet. Resultatet blir en vänlig och litet fumlig karaktär som vill så väl och som alltid till sist lyckas med publikens hjälp. Dialogen med barnen i publiken, upplevelsen av tillfällighet, här och nu, är själva kärnan.

Barnet inuti den gamle clownen möter barnet i var och en i publiken och lust uppstår, ofta vänskap, ibland till och med kärlek.

Arrangeras tillsammans med Östergarns Kulturförening.

100:-/deltagare. 50:-/deltagare i fall du samtidigt köper biljett till någon av familjeföreställningarna under helgen via denna länken.
Fri entré för Angabor och medlemmar i Östergarns Kulturförening, samt i fall du deltar i någon av sommarens Cirkusinspirerade workshops.
Plats: Tältet i Anga, Anga Stenstugu 436
Datum: söndag 4 augusti 15:30

Pris:
Ordinarie: 100 kr
Boende i Anga: 0 kr
Medlem i Östergarns Kulturförening: 0 kr


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa