Evenemang
13 jul 16:30 Lundgren, Svensson, Möller och Jers 13 juli
14 jul 16:30 Lundgren,Svensson, Möller och Jers 14 juli
21 jul 16:30 Kameleontkvartetten 21 juli
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Gränslös lust i Äppelbacken 21 juli

Söndag 21 juli 16:30-18:30
PICKNICK-konsert med Kameleontkvartetten. Ta med picknick (mat&dryck), STOL och filt, och njut i backen. (Gärna klaffstol, då fyra ben är svårt i sluttningen).

Kameleontkvartetten består av fyra musikanter som inte riktigt lärt sig var gränserna går. Med lusten i högsätet, och med en ganska omfångsrik instrumentsamling på lager, ger de sig ystert ut på upptäcktsfärd på det musikaliska nöjesfältet. Publiken får höra låtar som är som karuseller, berg-och-dal-banor, lustiga huset och kärlekstunneln.

Inspirationen kommer från jazzens och bluesens ursprung i New Orleans, Memphis och Chicago, svänget är garanterat, och resultatet är stilsäker, ombytlig musik i elegant förpackning.

Texterna kan ömsom förmedla bluesens trådslitna hjärterötter i original, och ömsom besjunga de skuggigare sidorna av Köpenhamn, Nordens New Orleans. Allt med hängiven kärlek till genren och till livets trasgranna skröplighet.

Kameleontkvartetten har sitt experimentella högkvarter i Karlshamn, men till vardags har halva styrkan infiltrerat Lund och Malmö. Var och en av dem har ungefär ett halvsekels musicerande i bagaget – ett bagage som bara blir roligare att släpa på med åren!

•Line-up: Mats Berntsson (piano, orgel, dragspel, banjo, trombon), Jonas Ryberg (trumpet, bastrumpet, flygelhorn, bastuba, elektrisk ukulele, elbas, sång), Kent Lenander (trummor, slagverk, bastuba), Harald Leander (kontrabas, elbas, saxofoner, klarinetter, althorn, sång).

Ta med Pick-Nick-korgen och något att sitta på.

•Ett arrangemang av Blue Bird Jazz Club i samverkan med Musik i Syd och Carlströms i Olseröd, samt med stöd från Kristianstad Kommun.
Showtime 16.30 Öppet för picknick 15.00
•Förköp är billigast och bäst. 225 sek. I dörren är det dyrare: 275 sek. •Pensionärer och medlemmar i Blue Bird och Aoseums Vänner har 50 kr rabatt. •Studerande/under 20 år 100 kr. •Barn under 16 år ska lyssna gratis på musik. Rullstol inkl ledsagare går in på en och samma biljett.


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa