Evenemang
19 jul 19:00 Janne Schaffer - My Music Story
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Janne Schaffer - My Music Story

Fredag 19 juli 19:00
I konserten My Music Story får publiken följa med på en resa som spänner över i stort sett hela den moderna svenska musikhistorien. Det är en hisnande färd från 60-talets popband, via ABBA och Ted Gärdestad till Björn J:son Lindh och Electric Banana Band.

Janne Schaffer har bakom sig 54 år som studiomusiker, solist och låtskrivare med höjdpunkter såsom medverkan på 69 av Ted Gärdestads låtar och på 46 av ABBA:s låtar, exempelvis Waterloo som för 50 år sedan vann i Brighton. Då satt Janne Schaffer i den svenska Mello-orkestern, live förstås, som det var på den tiden.


Janne Schaffer kommer till Solbacka med en skattkista av historier från sitt långa musikerliv samt mängder av musik. Med sig har han pianisten och sångaren Jonas Gideon.

Solbacka är ett nedlagt läroverk som just nu genomgår en fantastisk ansiktslyftning och förnyelse. Spelplatsen heter Forum och användes för att samla skolans internatelever till större evenemang utomhus. En skönare och vackrare plats än denna sörmländska idyll torde vara svår att finna.

Vid allmänna frågor om konserten, kontakta arrangören Göran Lagerstedt på telefonnummer 073 880 02 16.

Plats: Forum på Solbacka, Stjärnhov

Forum är en utomhusscen och vi ställer inte in konserten vid regn. Det är därför viktigt att du som besökare väljer kläder efter väder.

Datum: fredag 19 juli 19:00
Insläpp: 18:00
Pris: 390 kr + serviceavgift


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa