Evenemang
4 jul 19:00 Quilty duo
19 okt 19:00 WHITECHAPEL - West of Eden
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Quilty duo

Torsdag 4 juli 19:00-20:30
QUILTY–DUO
med Dag Westling & Gideon Andersson

Upplev en fin mix av Emigrantvisor, kärleks ballader och sea shanties. Ovanliga livsöden och storslagna äventyr till havs och inte minst de medryckande instrumentallåtarna utgör stommen i detta flärdfulla konsertprogram av irländska folkvisor som en hyllning till kärleken, livets mångfald och rikedom.

- Dag Westling; sång, gitarr, five-string banjo och tin whistle.
- Gideon Andersson; Irländsk bouzouki, mandolin, bodhran och sång.

Som duo har radarparet Dag och Gideon skapat en palett av irländska låtar i infallsrika och stämningsfulla arrangemang där deras uttrycksfulla samspel får stå i fokus.

Historian tar sin början 1993 när Dag och Gideon, efter många år av musicerande i andra sammanhang, startade upp bandet Quilty – efter den lilla irländska kust byn i County Clare. Hit gick Dags första Irlandsresa på 70-talet efter att han blivit passionerat biten av den traditionella irländska musiken.

Som duo började de spela på många av på 1990-talets nyöppnade och omåttligt populära irländska pubarna i Sverige. Så småningom tog de klivet in i ”kultursfären” genom turnésamarbeten med landets all länsmusik. Under resans gång sammanförde ödet de med fiolspelmannen Esbjörn Hazelius och kontrabasisten Staffan Lindfor.

Dörren öppnar 18:00 då ev överblivna biljetter säljs.

OBS! Ingen mat el dryck i Logen. Endast i restaurangen.

Möjliggörare;
Musik i Syd och Korrö Restaurang & Café
Korröstiftelsen

Plats: Korrö Lada, Linneryd
Datum: 4/7

Endast konstant/swish betalning på plats.


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa