Evenemang
17 jun 06:00 Superstarten
19 jun 19:00 En stund i klang- och kristallskålars ljud
29 jul 16:00 Vandring för att samla läkeväxter.
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Innerlig Vandring

Söndag 26 maj 13:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Upptäck en harmonisk resa genom Gotlands magiska kraftplatser med denna unika stilla promenad och guidade meditationskurs. Under fem träffar, en timme varje gång, leder jag dig genom de uråldriga kraftplatserna på ön, där du kan återuppliva dina sinnen och fördjupa din meditation. Genom vägledd meditation utforskar vi olika teman och skapar en stund för återhämtning och påfyllnad. Låt naturens lugnande närvaro och meditationens kraft fylla på dina batterier och ge dig en känsla av frid och balans.

Anmäl dig idag för denna upplyftande upplevelse till ett pris av endast 555 kr för hela kursen. Upplev Gotlands unika energi och låt oss tillsammans skapa en djupare koppling till oss själva och vår omgivning.

Innerliga vandring är 5 tisdagar framåt kl 13 med olika platser runt om på Gotland. Start 30 april på självaste Valborg och där efter 7 maj, 14 maj, 21 maj och 28 maj.

Tänk på att klä er efter vädret, bra skor och ta med något du kan sitta på, en plastpåse, ett sittunderlag eller liknande som inte väger alltför mycket.

Välkomna!

Plats: Gotland, Visby
Datum: söndag 26 maj 13:00
Pris: 555 kr + serviceavgift