Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
STOPPA CIRKUSEN - Hantera motgångar och känn glädje | Biokällan Märsta

Måndag 13 maj 18:00-19:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Från hopplöshet till verktyg för att hantera motgångar och känna glädje.
En föreläsning om tankar, känslor och psykisk ohälsa.


Har du svårt att hantera jobbiga händelser? Har du besvär med att styra rösten i huvudet? Fastnar du i dåliga känslor? Eller saknar du att vara riktigt glad?

När motgångarna kommer är det lätt att fastna i känslor som skam, viljelöshet, sorg och ilska. Oavsett vad händer oss i vardagen går det att hantera det. Men det är tyvärr inget som samhället lär oss vilket skapar ett hinder för oss när saker inträffar i livet och påverkar vårt dagliga välmående.

Mattias Franzén har varit på mörkaste botten och gjort en resa tillbaka till glädjen genom att förstå hur människor fungerar och vad som gör skillnaden för att hantera stora och små motgångar i livet privat och yrkesmässigt.

Höjdpunkter
- Få en förståelse för hur ångest och depression kan tas bort snabbt och effektivt utan piller och år av terapi.
- Ta del av modellen glädjeskalan som ger dig en riktning för ditt mentala mående
- Få verktyget O.V.A – som hjälper dig i vardagen och yrkesmässigt

Detta och mycket mer pratar Mattias Franzén om i sin nya föreläsning. Du får med dig kunskap om hur du hanterar motgångar och verktyg för hur du leder dig själv och behåller hoppet oavsett vad som händer i ditt liv och i stunder när allt känns hopplöst.

Du får med dig
Efter föreläsningen har du en grund för ditt självledarskap och verktyg för att hantera jobbiga saker i livet. Det innebär att du kan må bra och vara glad även när du stöter på motgångar. Så att du kan skapa det liv du vill ha och vara en bra vän, kollega, chef eller förälder.Vem är föreläsningen för?
Föreläsningen vänder sig till dig har varit med om motgångar privat och yrkesmässigt eller dig som vill utveckla ditt självledarskap och fortsätta din personliga utveckling. Du kommer att kunna se likheter mellan ditt liv och Mattias och hur du kan använda det för att hantera det som sker för dig.

Vem är Mattias?
Mattias Franzén har varit med om många stora motgångar och brottats med känslor som skam, sorg, ångest, ilska och ensamhet. Han delar med sig av sina erfarenheter och ger dig konkreta verktyg att ta med hem ✨

Mattias har ingen utbildning som psykolog eller terapeut, utan har i stället lärt sig recept för att må bra och hantera motgångar av de bästa i världen. Av personer som coachat Nelson Mandela, Oprah Winfrey och som hjälpt miljoner människor över hela världen i årtionden. Han får ofta höra att hans sätt fungerar för att han ifrågasätter det traditionella och visar alternativa vägar som verkligen fungerar. Mattias coachar, utbildar och föreläser för människor och företag som vill utvecklas och hitta nya vägar framåt 🍀

Efter föreläsningen
Mattias stannar kvar och ger dig möjlighet att ställa frågor och dela dina insikter och tankar.

Sagt om tidigare föreläsningar

⭐ Det var hoppfullt och inspirerande till att ta steg framåt ❤️

⭐ Tacksam för att jag fått deltagit i det här. Känner mig tryggare och starkare redan nu 🙏

⭐ Tyckte det var mycket bra, hade gärna fått mer av det 👏

Biljetter via faktura?
Om du är en del av ett företag, organisation eller förening går det bra att boka biljetter via faktura genom att välja det alternativet i utcheckningen. Vid frågor kan du maila till mattias@mattiasfranzen.se

OBS! Biljetter oavsett betalsätt kan inte avbokas eller återbetalas, men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning!Tid och plats
Måndag 13 maj 2024, klockan 18:00 – 19:30
Biokällan - Folkets Bio i Märsta

Pris & anmälan
295 kr per person
Betalning via kort,swish eller faktura.

Plats: Biokällan, Märsta
Datum: måndag 13 maj 18:00-19:30
Pris: 295 kr + serviceavgift