Evenemang
1 maj 06:00 SaraKi Träning online
10 maj 17:00 Superstarten
28 maj 13:00 Innerlig Vandring
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Superstarten

Fredag 10 maj 17:00
Vill du uppnå snabb och effektiv viktminskning? Är du redo att ta steget och anta den 17-dagarsutmaningen? Denna kurs erbjuder en diet speciellt utformad för att maximera din viktminskning på kort tid samtidigt som den främjar en ökad förbränning även efter att de 17 dagarna har passerat.
En nyckelkomponent i denna plan är användningen av anemaliskt protein, som är känt för sin förmåga att bidra till muskeluppbyggnad och fettförbränning. Är en läcker biff med en krispig sallad till din melodi eller en god enkel spenatsoppa med ägg? Då är Superstarten något för dig som vill ha en kickstart för din viktnedgång. Genom att kombinera detta protein med en balanserad kost och regelbunden träning kan du påskynda din viktminskning och uppnå imponerande resultat på rekordtid. Du kan lägga till träningen även i biljettkiosen: https://www.biljettkiosken.se/event/240501-saraki-maj
Så varför vänta? Ta steget mot en hälsosammare och mer aktiv livsstil genom att anta den 17-dagarsutmaningen idag. Upplev fördelarna med snabb viktminskning och en ökad förbränning som kommer att hålla dig på rätt spår även efter att kursen är avslutad.
Välkommna!

Plats: SaraKi Online, Slite
Datum: fredag 10 maj 17:00
Pris: 695 kr + serviceavgift


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa