Evenemang
25 apr 09:00 Tech Day
7 maj 10:00 Failure session -Att våga misslyckas på vägen till framgång
14 maj 10:00 Framtidens välfärd - så klarar vi morgondagens välfärdsutmaningar
15 maj 06:00 Följ med till Elmia Automation 15 maj
23 maj 09:00 Från idé till konkrets insats i den smarta staden
24 maj 07:30 Accelerera ditt företags AI-resa - för dig som är VD
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Tech Day – en heldag med fokus på teknik!

Torsdag 25 april 09:00-15:00
Växjö Linnaeus Science Park och Linnéuniversitetet bjuder in till Tech Day där aktörer från såväl näringsliv som offentlig sektor kan träffas, diskutera och lyfta behov och idéer kring Smarta staden och AI. Ta chansen att få nya insikter, lyssna på intressanta föredrag och ta del inspirerande verkliga exempel från företag och offentlig sektor.

Dagen kommer att fokusera på Smarta städer och AI. Teknik, uppkoppling genom Internet of Things och data är en förutsättning för att skapa smarta städer. Med det sagt innefattar smarta staden mycket mer än bara det som är uppkopplat, vilket dagen kommer att beröra med fokus på
hållbart byggande, smarta energilösningar och teknik som en möjliggörare i smarta staden. AI, artificiell intelligens, används alltmer i hela samhället och kan skapa nya möjligheter för företag inom en rad olika branscher och offentlig sektor. Med Växjö Linnaeus Science Park som regional nod inom AI Sweden, öppnas dörrar för företag och offentlig verksamhet i sydostregionen att accelerera användningen av tillämpad AI.

Program:
Programmet är uppdelad i två delar där vi under förmiddagen fokusera på Smarta städer, med talare från bland annat RISE, GodaHus och Wexnet. Under eftermiddagen sätter vi AI, artificiell intelligens, i fokus med presentation om AI Sweden. Programmet innehåller även inspirerande och konkreta exempel från företag som med stöd av tekniken fått idéer till nya affärsmöjligheter.

Avslutningsvis erbjuds en rundvandring i Växjö Linnaeus Science Park labbmiljöer med utrustning som VR/XR, Omnideck, touchbord och 3D-printer.

09.00 Registrering
09.15 Program och föreläsningar inom Smarta staden
10.30 Paus
10.45 Program och panelsamtal smarta staden forts.
12.00 Lunch. Ta chansen att nätverka och möta aktörer inom områdena
13.00 Program och presentationer AI, artificiell intelligens
14.00 Paus
14.15 Forts Program och panelsamtal AI, artificiell intelligens
15.00 – 16.00 Rundvandring Växjö Linnaeus Science Park.

Anmäl dig senast den 22 april.

Utbildningen/eventet är kostnadsfritt men ni behöver skriva på intyg om försumbart stöd. Se länk i evenemanget på vår hemsida. Vid frågor, kontakta: elina.landqvist@vaxjo.se

Plats: Lokal Celsius, Växjö Linnaeus Science Park, Växjö
Datum: torsdag 25 april 09:00-15:00
Pris: kostnadsfri bokning!


Välj antal deltagare:
Antal deltagare:
Nästa