Evenemang
25 apr 09:00 Tech Day
7 maj 10:00 Failure session -Att våga misslyckas på vägen till framgång
14 maj 10:00 Framtidens välfärd - så klarar vi morgondagens välfärdsutmaningar
15 maj 06:00 Följ med till Elmia Automation 15 maj
23 maj 09:00 Från idé till konkrets insats i den smarta staden
24 maj 07:30 Accelerera ditt företags AI-resa - för dig som är VD
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Ja och, Från många idéer till rätt beslut

Torsdag 4 april 09:00-13:00
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Har ni kört fast med era digitala utmaningar? Behöver ni hjälp att välja rätt väg framåt? Den 4 april får ni möjligheten att hantera och komma vidare där ni kört fast.

Den digitala utvecklingen går snabbt och vikten av att ställa om sin verksamhet inför framtiden blir allt tydligare. Att tänka i nya banor och se till behoven bakom blir allt viktigare för att kunna ta rätt beslut. Det handlar många gånger om att i ett första skede ha många idéer snarare än rätt idé.

Med utgångspunkt i Design Thinking fokuserar detta seminarium på idégenerering, hur en idé föds och att i ett första skede ha många idéer snarare än rätt idé. Ta med era digitala utmaningar, få nya perspektiv och infallsvinklar för att kunna ta rätt beslut för er framtid.

Malin Johansson, affärsutvecklare med inriktning på innovationsmetodik och Design Thinking, leder seminariet och blandar föreläsning med verktyg för idégenerering och att bemöta idéflödet med ”Ja och ...”


Utbildningen/eventet är kostnadsfritt men ni behöver skriva på intyg om försumbart stöd. Se bifogad pdf för mer information.

Har du frågor är du välkommen att kontakta elina.landqvist@vaxjo.se

Plats: Växjö Linnaeus Science Park, Växjö
Datum: torsdag 4 april 09:00-13:00
Pris: 0 kr + serviceavgift