Evenemang
Medlemskap
11 jan-1 jul Swingdanskortet Vår 2024
25 apr 20:00 Jazzklubben Ellas Kapell
27 apr 19:00 Rock the Docks
27 apr 20:00 De Lyttas Kapell på Bistro Burs
28 apr 13:00 Noelias Hemlighet
28 apr 14:00 Toner till otendag
3 maj 19:00 Folkmusikbörsen med Erik Ronström, Emma Reid och Jon Antonsson
4 maj 16:00 Folkmusik med Erik Ronström, Emma Reid och Jon Antonsson
8 maj 20:00 Fan of Van och Novemberavtalet
9 maj 20:00 Jazzklubben Flutes and Rhodes och Björn Persson Blues Band
18 maj 16:00 Gotlands gosskör och manskören NS
25 maj 16:00 Minna Weurlander
31 maj 19:00 Visor på Börs
1 jun 18:00 SWÄRTA
13 jun 19:00 Gotlands Jazztrio
24 jul 16:00 Festivasten 2024
Skrattkammarhumor på Hop Shed Brew Pub
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Skrattkammarhumor på Hop Shed Brew Pub

Lördag 30 mars 21:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Är du redo för en kväll full av skratt och underhållning? Kom och häng med oss på vår fantastiska standupkväll på Hop Shed Brew Pub! Vi bjuder in dig till en oförglömlig upplevelse med några av Gotland Comedys mest talangfulla komiker som kommer få dig att skratta tills tårarna sprutar.
Vår intima pubmiljö är den perfekta platsen att koppla av, skratta och njuta av goda drycker och goda vänner. Du kan förvänta dig en mångfald av skämt och humoristiska berättelser från komikerna som kommer att hålla dig underhållen hela kvällen.

Oavsett om du är en erfaren standup-fan eller nybörjare inom genren, välkommnar vi dig att hänga med oss för en kväll fylld av glädje och skratt.

Se till att boka biljett i förväg för att säkerställa en plats – detta är en kväll du inte vill missa!
Ta med dina vänner, familj eller kollegor och gör er redo att skratta er igenom kvällen. Vi ser fram emot att välkomna er till en oförglömlig afton med fantastisk stand up av Gotland Comedy på Hop Shed Brew Pub!

Medverkande:
Johan Seige, Komikern Som Ser Världen Ur Ett Annat Perspektiv
Johan Seige är inte din vanliga komiker - han är en mästare på att se det roliga i livet trots att han själv har varit blind i 25 år. Med en unik syn på världen och ett oslagbart sinne för humor har Johan blivit en mycket uppskattad komiker.
I sina shower vänder Seige ofta på steken och får publiken att skratta åt absurditeten i vardagssituationer där folk inte riktigt vet hur de ska agera runt en blind person.
Seige har förmågan att få publiken att skratta åt de mest oväntade ögonblicken.
Men trots skämten om vardagsproblem som en blind person kan ha, lyckas han alltid förmedla ett viktigt budskap: att skrattet är en kraftfull medicin som kan hjälpa oss att hantera livets utmaningar på ett ljusare sätt.

Malin Appeltofft har ett förflutet som showartist, lärare och dramapedagog. Hon är en erfaren komiker och har uppträtt på scener över hela Sverige och för svensktalande publik i Finland, Spanien och New York. Hon har gjort flera egna föreställningar och med hennes rappa publiksnack , improvisationer i stunden och träffsäkra skämt om små och stora frågor känner sig alla inbjudna i hennes sällskap

Filip Magnusson har kört stand up sedan november 2018 och varit en stor del av Gotland Comedy sedan dess. Han har uppträtt runt om i landet både som arrangör
och komiker med sin personliga och absurdistiska stil med finurliga tankar och tillbakalutande utstrålning. Nu bosatt i Kalmar där han driver gratisklubben
Spöket Comedy Club är han på språng att fortsätta sin humorresa.

Plats: Hop Shed Brew Pub, Visby
Datum: lördag 30 mars 21:00
Pris: 100 kr + serviceavgift