Evenemang
6 mar 11:30 Lunch and Lab - Scanning
19 mar 10:30 Cirkulär ekonomi - så skapas hållbara affärer
3 apr 11:30 Lunch and Lab - IoT
10 apr 11:00 Cirkulär Ekonomi
25 apr 09:00 Tech Day
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Lunch and Lab - Scanning

Onsdag 6 mars 11:30-13:00
Kom och var med oss på en labblunch om 3D-skanning! Våra labbluncher erbjuder ett vänligt sätt att komma och utforska aktuella tekniktrender och förstå hur de kan gynna ditt företag, samtidigt som det ger möjligheter att nätverka med medlemmar från andra företag i det lokala området.

3D-skanning är ibland en okänd och missförstådd teknik. Ibland tror folk att den ännu inte är här, men i verkligheten har den funnits länge. På senare tid har den utvecklats från att vara ett dyrt verktyg inom filmindustrin med hundratals kameror till något du kan hålla i handflatan. Kostnaderna kan variera, från att vara inbyggd i den telefon du redan äger till att kosta hundratusentals kronor, med varierande resultat.

AI:s snabba utveckling de senaste två åren har introducerat nya metoder som möjliggör ännu bättre resultat, och kombinerar tekniken med andra metoder för att göra den till en livskraftig och användbar teknik som kommer att användas alltmer under de kommande åren.

Vi planerar att ha en lättsam och vänlig diskussion och demonstration av 3D-skanning. Vår EinScan Pro 3D-skanner kommer att vara tillgänglig under lunchen, så om du har något du vill skanna kan vi göra det som en del av sessionen. Vi kommer att jämföra detta med andra produkter och tjänster på marknaden för närvarande. Vi kommer också att diskutera tillämpningarna och hur detta kan passa som ett tillägg till företagsprocesser.

Utbildningen/eventet är kostnadsfritt men ni behöver skriva på intyg om försumbart stöd. Läs mer i bifogad pdf.

Varmt välkommen den onsdagen 6 mars!

Vid frågor, kontakta elina.landqvist@vaxjo.se

Plats: Innovation Lab, Växjö Linnaeus Science Park, Växjö
Datum: onsdag 6 mars 11:30-13:00
Pris: kostnadsfri bokning!


Välj antal deltagare:
Antal deltagare:
Nästa