Skills FLRBL Camp

VÄRNAMO

Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Skills FLRBL Camp - Winter Edt.

Torsdag 28 december 2023 08:00
Anmälan har nu stängts
Eventet har redan ägt rum...
Den 28/12 arrangeras Skills FLRBL Camp Winter Edt. i Värnamo. Campen vänder sig till dig som är född 2007-2010 och som vill ha hjälp att ta nästa steg i din innebandy.Vald camp:
Skills FLRBL Camp Winter Edt.

Skills FLRBL Camp är ett dagläger där du som deltagare får en hel dag med utveckling av din teknik och spelförståelse står i fokus. Som utespelare kommer du få tips på hur du kan agera för att bli mer effektiv ute på planen i matchsituation och våra deltagande målvakter får slipa på tekniska detaljer under ledning av erfarna målvaktstränare.

Vi har endast 20 platser för utespelare och 4 för målvakter som sen fördelas på två grupper. Gruppstorleken hålls för att säkerställa maximal uppmärksamhet åt deltagarna.

Datum: 28 december
Plats: Park Arena, Värnamo
Åldersgrupp: 2007-2010
Mat: Lunch mellanmål ingår
Antal platser: Endast 20 utespelare + 4 målvakter. Först till kvarn gäller.
Övrigt: Camptröja ingår. Ange storlek i anmälan.

Pris: 895 kr/person + serviceavgift* Villkor för anmälan: Din anmälan bekräftas när betalningen är registrerad hos oss. Vid skada eller sjukdom efter den 19 december 2023 (sista datum för avanmälan) betalas deltagaravgift tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid inställt läger pga för få anmälda, alternativt yttre omständigheter såsom nya restriktioner i samhället som gör att inte lägret kan genomföras, betalas hela deltagaravgiften tillbaka. GDPR Genom att anmäla ditt barn till Skills FLRBL Camp godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR. Ni godkänner även att Skills FLRBL Camp publicerar bilder och videoklipp från veckan på sociala medier och på företagets webbsida. Om ni inte vill att ert barn skall synas i dessa sammanhang vänligen skicka ett mail till oss på adressen som anges längst ned i texten.

info@skillsfloorball.se