Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Veganskt julbord på Blackbird!

Onsdag 6 december 2023 17:00-21:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Under fyra veckor puttar vi undan den vanliga menyn för att satsa helhjärtat på årets julbord. På julbordet kommer vi att veganisera julrätter som sill, skinka, korv och janssons men också fokusera på alla de härliga grönsaker som har sin bästa tid nu. Korven och skinkan är av hemmagjord seitan. Ett litet gottebord samt alkoholfri glögg ingår i priset. Övrig dryck köpes på plats i baren. Förutom vårt vanliga sortiment av öl, vin, drinkar, juice och läsk kommer vi ha julmust, snaps, spets till glöggen.

Datum & tider
Maten serveras mellan tiderna som anges nedan. Ni behöver alltså inte dyka upp precis vid öppning. Restaurangen är öppen en timme till efter tiderna nedan så ni kan sitta kvar och chilla, dricka öl och äta klart.

Måndag-lördag 17-21
Söndag 17-20

Bokning & priser
Mån-tor 510 kr
Fre-sön 545 kr
Barnpris (5-12 år) 225 kr
Barn 0-4 år äter gratis, men behöver även de en biljett. Maila gärna om ni behöver barnstol.
Barn 0-4 år går ej att bokas till 2-borden.

Serviceavgift tillkommer.

Allergier
Köket hanterar allergener såsom gluten, soja och nötter. På julbordet kommer vi ha flera rätter tillagade utan gluten (dock med risk för spår av). Vi kan även göra några rätter specifikt tillagade för er med allergier som förbokar och mailar oss på julbord@blackbirdvegan.se minst en vecka i förväg. Om ni önskar glutenfritt specificera gärna om ni kan äta havremjölk/grädde. Vi kommer inte kunna tillgodose alla allergier.

Tillgänglighet
Det finns ramp till ytterdörren. Det är ett steg upp till bord 8-13.

Annat bord nära er?
Vill ni sitta ihop med ett bord nära er säg gärna till så löser vi det om möjligt! Maila då 3 dagar innan på: julbord@blackbirdvegan.se

Byte av dag
Ombokning av dag (i mån av plats) måste ske senast 3 dagar innan er bokning. Ombokning görs genom att maila support@biljettkiosken.se

Återköp
Avbokning måste ske senast 3 dagar innan för återbetalning genom att maila support@biljettkiosken.se. Vid avbokning återfås inte serviceavgiften.

För övriga frågor
Maila oss på julbord@blackbirdvegan.seValt datum:

Plats: Blackbird, Göteborg
Datum: onsdag 6 december 2023 17:00-21:00