Evenemang
Förboka nu!
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Frosty White party (30+)

Lördag 25 november 2023 21:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Förbered dig på en natt som kommer att överträffa alla förväntningar! För endast 150 kr kan du säkra din förköpsbiljett till en oförglömlig kväll, där vi välkomnar dig med ett glas skimrande cava. Denna biljett är din nyckel till förtur i entrén fram till 23:00 – en exklusiv förmån för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen från start.

Men vänta, det blir ännu bättre! Vi har transformerat vårt legendariska 30+ event till "Vibes", ett nytt koncept som är mer än bara en fest – det är en rörelse. Med en ny energi och ett uppfriskande format välkomnar vi nu alla över 25 år. Vi har satt ribban högre än någonsin med storslagna DJ-akter som kommer att leverera en mix av de senaste beatsen och tidlösa klassiker i perfekta mash-ups. Varje kväll med oss blir en unik upplevelse, fylld av överraskningar och oförglömliga ögonblick.

Glöm inte – vill du undvika kön och dyka rakt in i festen, är förköp vägen att gå. Och kom ihåg, efter 23:00 är det först till kvarn som gäller. Gör dig redo för en natt där vi tillsammans skapar minnen som varar för evigt. Missa inte chansen att vara en del av "Vibes" – där varje kväll är mer än bara en fest, det är en upplevelse. Vi ses på dansgolvet! 🎉✨

Plats: Kattholmen, Gustavsberg
Datum: lördag 25 november 2023 21:00
Pris: 200 kr + serviceavgift