Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Kvällsföreläsning med Frida Ramstedt

Onsdag 8 november 2023 18:30-21:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Inredningsmagasinen och sociala medier är fyllda med bilder på vackra bostäder. Men hur inreder man egentligen ett vanligt hem?

Var börjar man? Vilka vanliga fallgropar vill man undvika och vad finns det för beprövade knep när man vill skapa en miljö att trivas i.

Den här föreläsningen utgår från Fridas internationella bästsäljare "Handbok i inredning" som har översatts till 30 språk och den nya fristående uppföljaren "Handbok i möblering" - och målet är att ge dig handfasta råd som du kan gå hem och använda, redan samma kväll.

◾️ Inredarnas yrkesknep. Hur tänker stylister när de tar sig an ett inredningsuppdrag och varför?

◾️ Bra tips att tänka på när man ska välja belysning och möbler till sitt hem?

◾️ Vilka formler, rekommendationer och "recept" finns det för att lyckas med ett rum?Kvällen startar med mingel och enklare förtäring kl: 18:30 i Trendensers nya lokaler på Storgatan 10 i Kungsbacka.
Klockan: 19-20 är det föreläsning och efter det håller vi öppet butiken till kl 21 för de som vill passa på att handla.
Under kvällen kommer vi att ha extra bra erbjudanden från våra leverantörer och samarbetspartners.

Kostnaden för denna trevliga kväll är 495 kr inkl föreläsning, lättare tilltugg och goodiebag.Vid allergi, meddela detta till victoria.larsson@trendenser.seAntalet platser är begränsade. Föranmälan och biljett krävs för insläpp. Anmälan är bindande och får du förhinder återbetalas inte avgiften. Du kan däremot överlåta din plats till någon annan. Du måste ha fyllt 18 år eller komma i målsmans sällskap.

Meddela oss gärna om biljettbyte sker!
Valt evenemang:

Plats: Trendenser, Kungsbacka
Datum: 25 oktober 2023
Pris: 495 kr

Serviceavgift på 20 kr tillkommer.