Evenemang
16 nov 19:30 Loney Dear
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Joel Alme

Onsdag 1 november 2023 19:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Våren 2023 vann han Årets visa/singer-songwriter på Grammis och nu avslöjar Joel Alme sina höstplaner. Efter drygt 200 spelningar med kompband väntar en soloturné där berättelserna bakom texterna berättas.

Turnén får namnet ”För väldigt många lögner sen: Joel Alme Solo”.
Efter över 200 spelningar med sitt trogna kompband bestående av gamla vänner har Joel Alme i höst bestämt sig för att möta publiken på ett nytt sätt. Föreställningen ”För väldigt många lögner sen” delar namn med en låt från Joels Grammisbelönade fjolårsalbum och är ett tillfälle att komma närmare Joel än någonsin. Han klär av sina låtar till minsta beståndsdel. Sambanden mellan sångerna framträder. Berättelserna bakom texterna berättas. En konsert med Joel Alme är alltid en känslostark upplevelse. Den här gången kommer det gå djupare i publikens hjärtan än någonsin.
-Det är så här låtarna är skrivna och det är så ni kommer få höra dom, säger Joel Alme

”Ett fulländat album” skrev Jan Grandwall i Dagens Industri om albumet Sköt er själva så sköter jag inte mitt och gav toppbetyget 5 av 5. I hemstaden var Göteborgsposten lika lyrisk, ”Han har aldrig gjort det bättre” skrev Johan Lindqvist och gav albumet 4 av 5.
2022 följde Alme med som support på Lars Winnerbäcks stora sommarturné över hela Sverige och under hösten 2022 gjorde Joel en hyllad turné runt om i Sverige.

Arrangör Kulturföreningen Kristina.
Växjö Teater 1 november klockan 19.30. Biljetter 295 kr.