Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Oktoberfest

Fredag 20 oktober 2023 18:00-00:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Oktoberfest med Lokstallet:
Skåla, Skratta och Festa i Tysk Stil
Kom och upplev en oförglömlig oktoberest på Folkets hus!

Folkets hus i Alvesta öppnar sina dörrar kl. 18.30, och du välkomnas av stämningsfull livemusik som sätter tonen för en kväll som överträffar dina förväntningar med lederhosen och tyrolerhattar. Sätt er bekvämt vid ett långbord, ta en skummande ölsejdel i handen och låt oss ta er med på en oförglömlig resa till Bayern.

Schnitzel & bratwurst och mycket mer...
Nu väntar en smakrik och generös buffé av Lokstallet catering som kommer att stilla era hungriga magar med autentiska tyska delikatesser och klassiska rätter som avslutas med klassisk äppelpaj. Det kommer finnas något för alla smaker , så se till att komma hungriga!

Galet rolig underhållning
När maten sätter stämningen är det underhållningen som tar den till nya höjder. Vår fantastiska nöjesvärd, Daniel Alleved, tillsammans med sitt husbandband - The Lederhosen Boyz, kommer att glädja er under hela kvällen. Deras musikaliska talang och humor kommer att få er att skratta, sjunga med och dansa på bänkarna. Ni kommer att känna er som om ni är mitt i en "traditionell" tysk fest i hjärtat av München.

Priset för denna oförglömliga oktoberfest-upplevelse är endast 450 kr per person, och det inkluderar mingel, en fantastisk buffé och underhållning som får er att skratta tillsammans med era vänner och nya bekantskaper.

Så sätt på er era bästa lederhosen och välkomna till oss på Folkets hus.

Det kommer att bli en kväll fylld med glädje, gemenskap och festlig stämning. Prost!

Plats:Festsalen, Folkets hus i Alvesta
[b]Datum:20 oktober 2023
[b]Pris:450+ 10kr serviceavgift