Evenemang
Medlemskap
21 sep 18:00 Swingdanskortet hösten 2023
12 okt 20:00 Jazzklubben
26 okt 19:00 Sånger över sundet Klubb kattegatt/Club Acoustic
27 okt 19:00 Sånger över sundet Klubb kattegatt/Club Acoustic
28 okt 19:00 Sånger över sundet Klubb kattegatt/Club Acoustic
10 nov 18:30 Humor på Börs- Stand-Up med Hjelt och Seige
Fortsättningskurs i Lindy hop
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Fortsättningskurs i Lindy hop

Söndag 1 oktober 18:00-19:15
Förköpet stängt
Kursledare:
Emma Lundh och Tore Klevebrant


Välkommen på fortsättningskurs i Lindy hop med start den 1:a oktober 2023. Kursen är för dig som har gått en nybörjarkurs i Lindy hop eller känner dig bekväm med grundsteg och några enklare turer. Under 8 söndagar i höst med uppehåll Alla helgons dag den 5:e november kommer vi dansa social Lindy hop med fokus på föra – följa, swing-out varianter, turer i 6:or och 8:or och kombinationer av dessa, samt charleston och jazzsteg som är en viktig del av Lindy Hop.
Vi strävar efter att få jämna par på kursen. Om det blir ojämnt fördelat mellan följare och förare kan man bli ställd i kö och får besked när man får en plats. Principen först till kvarn gäller. Men det går också bra att anmäla sig i par och då får båda plats samtidigt. Under dansen roterar vi danspartner så att man får prova på att dansa med olika förare/följare.
Anmälan sker via mejl till tore.klevebrant@telia.com. Vid anmälan ska du uppge om du för eller följer i dansen. Efter anmälan kommer du få ett mejl av oss som bekräftelse på att du är antagen till kursen samt lite mer info. Det är först efter denna bekräftelse du kan betala kursen via kulturföreningen Roxys biljettkiosk.

Kursen börjar 1 oktober och pågår 8 söndagar under hösten.
Viktigt att få bekräftelse på anmälan innan du betalar.
Anmälan till tore.klevebrant@telia.com