Lilla By Festivalen
Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Tvådagarsbiljett

Fredag-lördag 25-26 augusti
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Fredag:

Dan Hylander, Janne Bark med band.
DAN HYLANDER
Bildade under 1970-talet rockgruppen Raj Montana Band.
Vår ungdomsidol!! Och nu kommer han hit!!

Han har bl.a. gett ut album som Döende Oskuld, September, Bella Notte, Calypso, och Om Änglar Och Sjakaler; innehållandes klassiska låtar såsom Höst, Farväl Till Katalonien, Svart Kaffe, Skuggor i Skymningen och 21/3.

JANNE BARK

Slog igenom med gruppen The Radio i början av 1980-talet och har sedan 1982 spelat in skivor och medverkat på otaliga turnéer med Ulf Lundell. Bark var också medlem i Triad som hade en hit med låten ”Tänd ett ljus” 1987.

Numera är Bark även aktiv som solomusiker och ger ut album under eget namn. Sedan 2010 har Bark spelat med bland annat Dan Hylander & Orkester samtidigt som han har turnera med Lundell.

Lördag:
Janne Schaffer behöver egentligen ingen närmre presentation. Från medalj av kungen till Lilla By Festivalen! Vi är otroligt stolta över att han kommer att vara här!

4U Swedish Kim Larsen Tribute
Avslutar vår lördagskväll på Lilla By och då fylls Rinkaby av härliga toner när de bjuder på en kväll med en hel repertoar av Kim Larsens mest älskade låtar!

Kim Larsen, en av Danmarks mest kända och uppskattade artist och låtskrivare, har under åren som soloartist och frontman för Gasolin’ givit oss oförglömliga låtar som ”This is my life”, ”Hva’ Gør Vi Nu, Lille Du?” och ”Kvinde Min”. Kim Larsen gick bort 2018, men hans låtskatt lever kvar!

Vald biljttyp:

Plats: Lilla By Festivalen, Rinkaby
Datum: fredag-lördag 25-26 augusti

Pris:
Ordinarie: 400 kr
Barn/ungdom upp till 19 år Fritt: 0 kr

Serviceavgift tillkommer.