Skills FLRBL Camp

FALKENBERG

Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Skills FLRBL Camp - Girls Only

Onsdag 9 augusti 2023 08:00-17:00
Anmälan har nu stängts
Eventet har redan ägt rum...
Skills FLRBL arrangerar sommarläger i Kattegatthallen, Falkenberg. Under tre dagar i augusti genomför vi två läger Girls Only och Pro, där du som innebandyfantast får chansen att slipa på dina skills.
Vald camp:

Skills FLRBL Camp - Girls Only

Skills FLRBL Camp Girls Only är innebandylägret för tjejer som vill jobba extra med sin skills inför innebandysäsongen. På Girls Only får du en dag tillsammans med andra innebandyintresserade tjejer som är fullmatad med innebandy kombinerat med annat kul. Fokus kommer på träningarna kommer ligga på teknikutveckling där vi ger dig tips och råd på individnivå för att du ska få så mycket som möjligt att ta med dig hem. Förutom innebandyn så kommer vi ha lite roliga tävlingar med priser från Skills FLRBL och våra leverantörer. Naturligtvis hoppas vi på fint väder så vi kan ta ett dopp i havet mellan träningarna.

Datum: 9 Augusti
Plats: Kattegatthallen, Falkenberg
Åldersgrupp: 2007-2010
Mat: Lunch och mellanmål ingår
Antal platser: 20 utespelare + 4 målvakter. Först till kvarn gäller.
Övrigt: Camptröja ingår. Ange storlek i anmälan.

Pris: 745 kr/person + serviceavgift OBS! **Du som även anmält dig till Skills FLRBL Camp Pro betalar endast 400 kr + serviceavgift.
* Villkor för anmälan: Din anmälan bekräftas när betalningen är registrerad hos oss. Vid skada eller sjukdom efter den 1 augusti 2023 (sista datum för avanmälan) betalas deltagaravgift tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid inställt läger pga för få anmälda, alternativt yttre omständigheter såsom nya restriktioner i samhället som gör att inte lägret kan genomföras, betalas hela deltagaravgiften tillbaka. 

**Anmäler du dig både till Skills FLRBL Camp Girls Only och Skills FLRBL Camp Pro så får du en camptröja totalt.
GDPR Genom att anmäla ditt barn till Skills FLRBL Camp godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR. Ni godkänner även att Skills FLRBL Camp publicerar bilder och videoklipp från veckan på sociala medier och på klubbens webbsida. Om ni inte vill att ert barn skall synas i dessa sammanhang vänligen skicka ett mail till oss på adressen som anges längst ned i texten.

info@skillsfloorball.se