Skills FLRBL Camp

FALKENBERG

Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Skills FLRBL Camp

Onsdag 9 augusti 2023 08:00-17:00
Anmälan har nu stängts
Eventet har redan ägt rum...
Skills FLRBL arrangerar sommarläger i Kattegatthallen, Falkenberg. Under tre dagar i augusti genomför vi två läger,, Pro och Girls Only, där du som innebandyfantast får chansen att slipa på dina skills.



Vald camp:




Skills FLRBL Camp - Kidz

Skills FLRBL Camp Kidz är ett endagarsläger fullmatat med innebandy på sommarlovet för tjejer och killar födda 2012-2014. Du kommer få en eftermiddag med innebandykul i Kattegatthallen där vi både spelar matcher och hittar på annat skoj.

Datum: 9 Augusti
Plats: Kattegatthallen, Falkenberg
Åldersgrupp: 2012-2014
Mat: Mellanmål ingår
Antal platser: Maxantal 30 utespelare och 4 målvakter.
Övrigt: Camptröja ingår i anmälningsavgiften. Ange storlek i anmälan.

Pris: 295 kr/person + serviceavgift



* Villkor för anmälan: Din anmälan bekräftas när betalningen är registrerad hos oss. Vid skada eller sjukdom efter den 1 augusti 2023 (sista datum för avanmälan) betalas deltagaravgift tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid inställt läger pga för få anmälda (minsta antal 10 deltagare), alternativt yttre omständigheter såsom nya restriktioner i samhället som gör att inte lägret kan genomföras, betalas hela deltagaravgiften tillbaka. 



GDPR Genom att anmäla ditt barn till Skills FLRBL Camp godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR. Ni godkänner även att Skills FLRBL Camp publicerar bilder och videoklipp från veckan på sociala medier och på klubbens webbsida. Om ni inte vill att ert barn skall synas i dessa sammanhang vänligen skicka ett mail till oss på adressen som anges längst ned i texten.

info@skillsfloorball.se