Evenemang
13 jul 16:30 Lundgren, Svensson, Möller och Jers 13 juli
14 jul 16:30 Lundgren,Svensson, Möller och Jers 14 juli
21 jul 16:30 Kameleontkvartetten 21 juli
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Blues i Äppelbacken 1 juli Sven Wickström BB

Lördag 1 juli 2023 16:30-19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
PICKNICK-konsert med SVEN WICKSTRÖM BLUES BAND.
Ta med egen picknick-korg (mat&dryck) +STOL&filt, och njut gräsbacken. (Klaffstol är smart, då fyra ben är svårt i sluttningen).

Sven Wickström Blues Band spelar blues med inspiration från New Orleans via Mississippi till Chicago. Texterna levereras ärligt, rått och med en portion humor. Och det svänger!
Sven är killen från Vånga som ofta funnits i bakgrunden, som scenchef under festivaler och på Isidors Kulle, som fixare av det för många omöjliga och som arrangerat bluesjam för unga musiker i Kristianstad och hemma-hos-träffar i Huaröd för gitarrnördar.
Nu blir det mycket spelande på egna kulturkrogen Hannas House på Österlen. Men även lite tid till gig på andra scener. Till sitt eget band har Sven med sig de exklusivt handplockade musikerna Mattias Carlson – munspel, tenor- och barytonsaxfon, Anders Lorentzi – elbas och Bo Håkansson – trummor. Sven Wickström själv sjunger och spelar gitarr, en och annan på slide-gitarr.
LINE UP: • Sven Wickström – sång, gitarr • Mattias Carlson – munspel, tenor- och barytonsaxfon • Anders Lorentzi – elbas • Bo Håkansson – trummor.

Ett arrangemang av Blue Bird Jazz i samverkan med Carlströms i Olseröd, och med stöd från Musik i Syd.

Entré: FÖRKÖP endast 175 sek. Dyrare i dörren 250 spänn!

Showtime 16.30 Öppet för picknick 15.00