Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Vi ses i himlen och ta hand om varandra! Och förlåt! (Specialpris)

Tisdag 9 maj 2023 19:00-20:45
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...


Har du mått riktigt dåligt utan att våga berätta för din omgivning? Har du varit rädd för samhällets stigmatisering och tabun? Eller har du levt med ett beroende? Eller är du anhörig och står vid sidan av den du älskar som faller djupare ner i mörkret för varje dag?

💬Vid sådana perioder kan livet ofta kännas både tungt & hårt fyllt med skam och skuld. Oavsett hur situationen ser ut så finns det hjälp att få men tyvärr är stigmatiseringen i samhället fortfarande så stor att det skapar ett stort hinder för att berätta och ta hjälp.


Nu har du därför möjlighet att lära dig mer om detta gigantiska samhällsproblem som alla vet om men få vågar prata om! Hur kan du lära dig att hjälpa dig själv och andra att komma vidare i livet?

Detta och mycket mer pratar Niclas Aronsson om i sin nya föreläsning där du kommer få med dig helt ny kunskap om spelberoende och kunskap om hur du kan bemöta, hjälpa och stötta dig själv eller din omgivning i stunder då allt känns hopplöst! Du kommer få konkreta verktyg som är avgörande och är skillnaden som gör skillnaden.

För vem?
Föreläsningen vänder sig till dig som är i kontakt med psykisk ohälsa eller beroenden samt för dig som är nyfiken & vill veta mer eller jobbar nära inpå dessa sjukdomar i arbetslivet. Du kommer kunna koppla flera delar av Niclas liv till ditt eget och hur du kan hantera det här i din omgivning och din vardag.


Efter föreläsningen stannar Niclas kvar för live Q & A (frågor och svar från publiken).


Vem är Niclas?
Niclas Aronsson är den typiska idrottskillen från bra & lugna förhållanden i uppväxten men som själv har levt med ett spelberoende i över 15 år i vuxen ålder. Han delar med sig av hur hans erfarenhet har påverkat honom genom livet, hur han tog sig ur det samt ge konkreta verktyg för dig att med dig hem. Niclas är idag utbildad inom mental träning samt KBT och hjälper nu människor, företag och föreningar med beroenden och psykisk ohälsa


Några betyg från tidigare
⭐ Så viktigt, så starkt och genuint. Din historia behöver ut, det är så viktigt att komma ifrån skuld och skam. En sån viktig resa och erfarenhet du kan dela! Du kan rädda så många liv med din historia!❤️✨

⭐ Wow, så berörande och så kraftfullt vad du gjort med dig och ditt liv och för att bidra till andra, kan bara hedra dig och önska lycka till på din resa!

⭐ Du gör verkligen skillnad. Du har verktygen, insikterna, erfarenheterna, kunskapen. Och inte minst - du är en förebild utav stora mått.❤️🙏👏🎉 BONUS VID BILJETTKÖP (Värde 785:-)
I din biljett ingår även:
📕 Min workbook "Boosta dig" (En workbook som på ett enkelt sätt hjälper dig att arbeta med din självkänsla)
📗 Min workbook "Hur du sätter målsättningar & ökar din tacksamhet till livet"
📘 Min E-bok/workbook "Hur mindfulness kan förändra ditt mående"

Bonusmaterialet skickas ut efter föreläsningen!VILL DU BOKA BILJETTER VIA FAKTURA?📃 (Ej privatperson)

Om du är en del av ett företag, organisation eller förening går det bra att boka biljetter via faktura genom att välja det alternativet i utcheckningen. Vid frågor kan du maila till hej@niclasaronsson.se

OBS! Biljetter oavsett betalsätt kan inte avbokas eller återbetalas, men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej använda vid annan föreläsning!

💫Konferencier: Jonathan Ljungqvist
Utnämnd till Svensk mästare i tal och just nu en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare och coach
Plats: Kulturhuset Grand, Ljungby
Datum: tisdag 9 maj 2023 19:00-20:45
Pris: 120 kr + serviceavgift