Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
EPs Trailer Park Gävle 20/4

Torsdag 20 april 2023 20:00-00:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Efter åtta års tystnad är EP’s Trailer Park tillbaka och besöker 20/4 Musikhuset i Gävle
På Lojsta & other stories from an Island, som utkom 2015, stod EP’s Trailer Park på sin kreativa topp. Skivan, en samling sånger som tillsammans formade ett vykort från ett grådaskigt Gotland, långt ifrån turistbroschyrernas skinande fyrfärgsfoton, hyllades av i stort sett alla.
Att det skulle bli en uppföljare var långt ifrån självklart. Skivan följdes av en lång paus, där medlemmarna gav sig ut på egna musikaliska utflykter. Sångaren Eric Palmqwist spelade in tre soloskivor på svenska. Basisten Ruben Engzells byggde en egen studio på Södermalm i
Stockholm. Det är också där, i Studio Skutan, som nya skivan Once When We Were Birds har vuxit fram under några års tid. Ljudbilden har en varm Kalifornien-känsla över sig, vackert smyckad med skir stämsång, klingande steel guitar och mellotron.
Åren och väntan har gjort kvartetten gott. Lofi-rocken från de tidiga skivorna är numera kostymklädd och självsäker. Medlemmarna har skaffat sig så pass mycket erfarenhet att de på den nya skivan kan kosta på sig att bli nostalgiska.
Köp din biljett för att säkra din plats.

Plats: Musikhuset, Gävle
Datum: torsdag 20 april 2023 20:00-00:00
Pris: 195 kr + serviceavgift